kardeşler söle bir durum forum üzerinde bir tane timer nesneniz varsa...ve siz sipliter nesneleri kullandı iseniz forum o zaman timer ensnesi formu tazeliyor ve forum üzerindeki spliter nesnelerini düzgün kullanamıyor kullanıcı bunu nasıl önleriz....timer nesnesi kullanmam gerekiyor...ayrıca spliter da
yani önerileriniz içerisinde bunlardan birini kullanma lütfen olmazsa ...
Timer nesnesi spliter nesnesinin hareketini engelliyor...
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Timer nesnesi spliter nesnesinin hareketini engelliyor...
Siz hayal edin...Biz yapalım TuannaSoft...
Merhaba,
şimdi timerle siplitirin alakasını anlamadım eğer sen timere formun ayarlarıyla ilgili bir işlem güncelleme vs yapıyorsan o zaman kullanıcı bişeyi değiştiremez. yani sorun olur sende bunu sormuşsun galiba.
timere yazdığın kod ile alanların boyutları ile ilgili bir işlem yapmıyorsan hiçbir sorun olmuyacağını düşünüyorum.
Muhkkak extra bişeyler vardır ve bunlar gözünden kaçmıştır.
Kolay gelsin.
şimdi timerle siplitirin alakasını anlamadım eğer sen timere formun ayarlarıyla ilgili bir işlem güncelleme vs yapıyorsan o zaman kullanıcı bişeyi değiştiremez. yani sorun olur sende bunu sormuşsun galiba.
timere yazdığın kod ile alanların boyutları ile ilgili bir işlem yapmıyorsan hiçbir sorun olmuyacağını düşünüyorum.
Muhkkak extra bişeyler vardır ve bunlar gözünden kaçmıştır.
Kolay gelsin.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]