Delphiturkiyeyi tamamen bilgisayarımıza indirecek program

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
NewMember
Üye

Delphiturkiyeyi tamamen bilgisayarımıza indirecek program

Mesaj gönderen NewMember »

Arkadaşlar delphiturkiyeyi bilgisayarıma indirip offline olarak okumak araştırmak istiyorum çünkü her zaman nete girme imkanım yok.İşyerinde adsl var oradan çekicem.Birkaç kez de yaptım ama tam olarak olmuyor.Yani ana sayfalardan sonra bazı linkler çalışmıyor yani offline olarak çalışmıyor.İnternete bağlanmak istiyor.Sanırım doğru programıbulamadım.Mesela arama yapılamıyor.O zaman nete bağlanmak istiyor.Acaba bu mümkün değilmi yoksa ben tam olarak siteyi indirememiş mi oluyorum.php falanda bilmiyorum sanırım onunla alakalı bir konu bu arama.Acaba siteyi kendi pcmizde de offline olarak arama yaptıracak şekilde nasıl ve hangi programla indirebiliriz.Yardımcı olursanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

forum offline olarak aratın...

Zaten hazırı vardı. Zaten konular bir süre sonra kendini tekrarlıyor hep. İşinizi fazlasıyla görecektir :)

Kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
NewMember
Üye

Mesaj gönderen NewMember »

Adminim kusura bakmayın.Arama yapmadım ancak böyle bir şey olabileceğini tahmin edemedim.Valla çok emek vermiş olmalısınız.ve ne desek az.Bu kadar olur dedirtecek cinsten.harika bir şey yapmışsınız.Hakkınızı nasıl öderiz bilemiyorum.Hakkınızı helal edin.
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Benim emeğim değil, bizim emeğimiz. Yüzlerce kişinin katkısı var o dosyada. İşinize yaradıysa ne mutlu...

Kolay gelsin.