S.a.
Forma image koyarken Forma direk image nesnesi koydugumuz zaman exe nin boyutu biraz buyuyor. Tabiki loadfromfile dedigimiz zaman exenin boyu kısaliyor. ama task manager ile memory kontrol ettim her ikisindede hafıza da degisen birsey olmuyor. O yuzden formun icine direk koymak cok da sorun degil gibi geldi. birdaha resimleri loadfrom file yapmaya gerek yok mus gibi.
acaba dogrumuyum yoksa bilgi eksikliğim mi var
forma image koyarken hafızayı kontrol ettim
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
s.a.
bence resimleri dışardan yükleyin.
böylelikle sonradan resimleri değiştirme imkanınız olur. Uygun bi şekilde hazırlarsanız bu kullanıcının da hoşuna gidecek size + puan kazandıracaktır.
üstelik beğenmediğiniz bir iconu değiştirdiğinizde exe dosyasını değil sadece bir resim dosyasını değiştirmeniz yeterli olacaktır.
exe boyutu mevzusuna hiç girmiyorum.
kolay gelsin.
böylelikle sonradan resimleri değiştirme imkanınız olur. Uygun bi şekilde hazırlarsanız bu kullanıcının da hoşuna gidecek size + puan kazandıracaktır.
üstelik beğenmediğiniz bir iconu değiştirdiğinizde exe dosyasını değil sadece bir resim dosyasını değiştirmeniz yeterli olacaktır.
exe boyutu mevzusuna hiç girmiyorum.
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
katılıyorum ama bence birde default iconlar olmalı, yani diskteki icon lar bir şekilde silinse bile exe design time daki iconlarla açılma. eğer bu göz önünde bulundurulmaz + puan - ye dönüşebiliraslangeri yazdı:s.a.