firebird coklu kullanimda refresh

Firebird ve Interbase veritabanları ve SQL komutlarıyla ilgli sorularınızı sorabilirsiniz. Delphi tarafındaki sorularınızı lütfen Programlama forumunda sorunuz.
Kullanıcı avatarı
HBV
Üye

Mesaj gönderen HBV »

Evet Doğru Kayıt yerine tablo yazmışım..Tabi bu kadar yoğun iş arasında bu kadar yazı yazarsak yanlışlık oluyor..Herhangi bir vt'deki Aynı tablo üzerinde değişiklik yapılabileceğini kurtlar kuşlar bile biliyor.Konunun muhatabı bizler orda bir yanlışlık olsa bile anlamamız lazım,sözkonusu şeyin ne olduğunu?Arif olan anlar ..misalı her canlının nefes aldığı sürece hata olasılığı vardır. bizlerin böyle küçük imla hatalarıyla değil çözümler üretmemiz lazım.Parti tutar gibi veritabanı tutacağımıza çözüm nedir ve yapacağımız işe göre en uygun veritabanını seçmemiz lazım.Bu neye benziyor ayağı aksayan atı inatla yarış alanına sürmek.
Ayrıca Bu kısır bir tartışma değil,Doğan zorlu Kardeşimizinde fikirlerine saygı duyuyorum.Söylediği çok seyden ben payımı alıyorum verdiği Çok Kıymetli bilgileride bir yere iliştiriyorum.Peygamberimiz ne demiş bana bir harf öğretenin Kölesi olurum.Bilgininde sonu yoktur. iyi çalışmalar
Kullanıcı avatarı
bluefire
Üye

Mesaj gönderen bluefire »

vermiş olduğunuz bilgiler hakikaten çok güzel...
bukonu oracle ile uyumluluğu nedir acaba?
açıklarsanız ço sevinirim...
çalışmalarınızda başarılar...
bilgi herşeye değer...