exe -> source
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
exe -> source
Bir ara delphi exe sinin kodlarını veren bir program duymuştum bilen varmı ?
Merhaba,
@akipek forum kurallarını okumanızı şiddetle tavsiye ederim
Not: Bu tür konular yasal olmadığından, rezerve engiiner olaylarına girdiğinden dolayı kanunen şu teşkil etmektedir.
@akipek forum kurallarını okumanızı şiddetle tavsiye ederim

Not: Bu tür konular yasal olmadığından, rezerve engiiner olaylarına girdiğinden dolayı kanunen şu teşkil etmektedir.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]
ya arkadaşın haklı ben zaten haksız demedim o zaman orada da konusulması haksız...yani kurallara aykırı ama orda tartısılması bunu kıralım hadi hackerlik biz hacker ız demek için değil...programlarımıza kuvvetli demo sürümler hazırlamak...
yani ...kısacası
programcı olarak biz...bu türlü durumlara karşı neler yapabiliriz...
yazılanlara karşı çıkmadan önce içeriğiniokursanız veya iyice yorumlarsanız seviniriz...saygılar
yani ...kısacası
programcı olarak biz...bu türlü durumlara karşı neler yapabiliriz...
yazılanlara karşı çıkmadan önce içeriğiniokursanız veya iyice yorumlarsanız seviniriz...saygılar
Siz hayal edin...Biz yapalım TuannaSoft...
arkadaşlar exe'den source koda ulaşamazsınız zaten. Böyle birşeyin mümkünatı yok. Assembler koduna çeviren çeşitli toollar var ama ne derece işe yarar meçhul.
Sadece formları vs. açabilirsiniz.
Konuyu biz iyi niyet çerçevesinde konuşuyoruz. Bazen elimizde .exe miz varken, yazdığımız kodları kaybedebiliriz. Bu hepimizin başına gelmiştir. Ama çözüm iyi yedek almak
Kolay gelsin.
Sadece formları vs. açabilirsiniz.
Konuyu biz iyi niyet çerçevesinde konuşuyoruz. Bazen elimizde .exe miz varken, yazdığımız kodları kaybedebiliriz. Bu hepimizin başına gelmiştir. Ama çözüm iyi yedek almak

Kolay gelsin.