S.a. Arkadaşlar bu hatayı alıyorum sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim veya enelleyebilirim kayıt butonunda bu hatayı veriyor...
Satır güncelleştirme için bulunamıyor.Son okunduğundan bu yana bazı değerler değiştirilmiş olabliir
Teşekkürler
Satır güncelleştirme için bulunamıyor.Son okunduğundan bu ya
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
ADO kullanıyorsun sanırım. ADO'nun çok ters bir mantığı var. SQL cümlelerini oluştururken, Where kısmına tüm alanları yazıyor. Dolayısıyla bu alanlardan birini update edersen kayıt bulunamıyor.
1. Primary Key olan alanlardan birini update etmediğinden emin ol.
2. Bir Primary Key'in olduğundan emin ol
3. ADO'nun SQL cümlesini oluştururken sadece Primary Keyi dikkate alması için gerekli bir kod vardı. Daha önce çok verildi, aratırsan bulabilirsin.
4. ADO kullanmıyorsan hepsini unut ve niye detay yazmadım, keşke veritabanını ve kullandığım erişim componentlerini yazsaydım diye, kendine kız
Kolay gelsin.
1. Primary Key olan alanlardan birini update etmediğinden emin ol.
2. Bir Primary Key'in olduğundan emin ol

3. ADO'nun SQL cümlesini oluştururken sadece Primary Keyi dikkate alması için gerekli bir kod vardı. Daha önce çok verildi, aratırsan bulabilirsin.
4. ADO kullanmıyorsan hepsini unut ve niye detay yazmadım, keşke veritabanını ve kullandığım erişim componentlerini yazsaydım diye, kendine kız

Kolay gelsin.
Ado kullanıyorum.
...Master Detail bağlı teklif kayıt tablom var aynı formda teklif no page controlün bir tarafında oluşurken önceden kaydedilmiş veya kayıt olduktan sonra kalem kayıtlarının girildiği bölüm 2. pagecontrolda ve gayet te mantıklı ve sorun yok gibi sanki ama kayıtları ilk başta normal yapıldığı zaman bir problem yok ama teklif üst bilgilerinin kaydedildiği tabloda bir değişiklik olduğu zaman update durumunda bu dediğim olay söz konusu olyuor o zaman muhtemelen çünkü update kodunu kaldırdım problem yok...
Peki mustafa hocam...Çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah bulabilirim dediğiniz hatayı gideren problemi...

Peki mustafa hocam...Çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah bulabilirim dediğiniz hatayı gideren problemi...