Delphiyi Kullanıcıya Özgü Yapılandırmak Nasıl Olur

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
micoteam
Üye

Delphiyi Kullanıcıya Özgü Yapılandırmak Nasıl Olur

Mesaj gönderen micoteam »

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda 3 user hesabı var. kullanıcıların her biri delphiyi kullancak ama benim yüklediğim companentler diğer user ı etkilemiycek diğerlerinin yüklediği beni etkilemiycek şekilde bir configurasyon yapmak istiyorum. Bazı programlar ilk setup yaparken sadece bu user için veya tüm userlar için gibi bir soru soruyor. bunu ben delphide bir ara yaşamıştım ama şimdi lazım oldu yapamadım. bu konuda nasıl bir yönerge uygulayabilirim. Bilgisi olan varmı?

Şimdiden teşekkürler...
..:En Büyük Başarı Hiç Düşmemek Değil, Her Düşüş Sonunda Kalkıp Yola Devam Edebilmektir:..
ASE
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen ASE »

Dediğin şey sadece XP için bilgisayar da oturumu olan kullanıcıların programı görüp görmeyeceği ile ilgili. Delphi kuruldupunda bütün kullanıcılar aynı ortak dosyaları kullandıklarından (bu benim bildiğim tabii) komponentleri ayrı kullanmak diye bişey sözkonusu olmaz. Ama arayüzle ilgili değişikliri (Palet vs) kullanıcıya özel kaydedip her kullanıcının kendi istediği şekilde çalıoşmasını sağlayabilirsiniz.

Kolay gelsin...
Allah'ım!...
Yol boyunca bırakma elimi...
Düşerim sonra...

ASE YAZILIM
Kullanıcı avatarı
micoteam
Üye

Mesaj gönderen micoteam »

Evet onu biliyorum user için farklı desktoplar olabiliyor. ama benim dediğim ilk kurulumunda farklı userlarda farklı şekilde kurmak...
Teşekkürler
..:En Büyük Başarı Hiç Düşmemek Değil, Her Düşüş Sonunda Kalkıp Yola Devam Edebilmektir:..