s.a.
görüntü işleme dersi için proje olarak photoshop taki manyetik kement aracından yapmalıyım..
işime yarayacak her tür bilgiye ihtiyacım var.. görüş ve önerilerinizi bekliyorum..
manyetik kement aracı
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
manyetik kement aracı
Kainattaki en yüksek hakikat Allah'a imandır..
-
- Üye
cevabınız için teşekkürler.. yalnız daha teknik bilgiye ihtiyacım var.. dün biraz çalıştım ve istediğim işin %70 lik kısmını tamamladım..
resim içindeki bir öğenin kenarlarını belirginleştirmek için(ya da seçebilmek için) filtre kullanılıyor..
-1 -1 -1
-1 8 -1
-1 -1 -1
matrisini resimde dolaştırdığınız zaman kenarlar hariç hiçbişey kalmıyor.. yani kenarlar elde edilebiliyor..
şimdi yapmaya çalıştığım aşama mouse u sürüklerken bunları seçili duruma getirebilmek..
delphiturkiye.com a ait upload yapabileceğimiz adres varsa kodları ile birlikte programı yollayabilirim..
hayırlı çalışmalar..
resim içindeki bir öğenin kenarlarını belirginleştirmek için(ya da seçebilmek için) filtre kullanılıyor..
-1 -1 -1
-1 8 -1
-1 -1 -1
matrisini resimde dolaştırdığınız zaman kenarlar hariç hiçbişey kalmıyor.. yani kenarlar elde edilebiliyor..
şimdi yapmaya çalıştığım aşama mouse u sürüklerken bunları seçili duruma getirebilmek..
delphiturkiye.com a ait upload yapabileceğimiz adres varsa kodları ile birlikte programı yollayabilirim..
hayırlı çalışmalar..
Kainattaki en yüksek hakikat Allah'a imandır..