barkod okuyucu ile ürün giriş çıkışı
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
barkod okuyucu ile ürün giriş çıkışı
selam arkadaşlar barkod okuyucu ile barkodu okutup ürün girişi yapıyorum fakat ürün çıkışı yaparken ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirm
merhaba,
giriş için yaptıklarınızın benzerini yapacaksınız diye düşünüyorum. yani edit içine barkodu okuttuktan sonra query çalışacak ve yaptığı sorgulama sonucu ürün tanımı varsa özelliklerini diğer editlere dökecek arkasından siz eksik kalanları tamamlayıp kaydedeceksiniz. eğer stok haraketi işlemleri varsa sp yi tetiklemesini sağlayacaksınız. eğer barkod okuyunca ürün tanımı yok ise size mesaj verecek ve ürünün tanımını yapacaksınız gibi. vs vs. değişik bişi yok diye düşünüyorum.
kolay gelsin
giriş için yaptıklarınızın benzerini yapacaksınız diye düşünüyorum. yani edit içine barkodu okuttuktan sonra query çalışacak ve yaptığı sorgulama sonucu ürün tanımı varsa özelliklerini diğer editlere dökecek arkasından siz eksik kalanları tamamlayıp kaydedeceksiniz. eğer stok haraketi işlemleri varsa sp yi tetiklemesini sağlayacaksınız. eğer barkod okuyunca ürün tanımı yok ise size mesaj verecek ve ürünün tanımını yapacaksınız gibi. vs vs. değişik bişi yok diye düşünüyorum.
kolay gelsin
Şefkat-u Merhamette Güneş Gibi Ol.
Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.

Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.

Re: barkod okuyucu ile ürün giriş çıkışı
aslında kendi cevabını kendin vermişsingrassular yazdı:selam arkadaşlar barkod okuyucu ile barkodu okutup ürün girişi yapıyorum fakat ürün çıkışı yaparken ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirm
urun girişisini nasıl yapıyorsan çıkışıda öyle yapmalısın bence
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz
Erkan ÇAĞLAR
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz
Erkan ÇAĞLAR