delphi2006
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
delphi2006
selam,
delphi2006 için ön sipariş alımına başlanmış.delphi2006 hakkında bilginiz varmı.delphi2005'mi almalıyım yoksa delphi2006'yı mı almalıyım.
iyi çalışmalar.
delphi2006 için ön sipariş alımına başlanmış.delphi2006 hakkında bilginiz varmı.delphi2005'mi almalıyım yoksa delphi2006'yı mı almalıyım.
iyi çalışmalar.
Bende delphi 2006 almanı tavsiye ederim.ben bir kaç ay farkla 2005 aldım.Çok güzel harika ama 2006 nın bazı artıları var üstüne.En önemlisi idelerin ayrılmış olması ve c++ builderinde olması.yada biraz bekleyip trial sürümünü incele.Ama 2005 den kötü olamaz heralde.2005 ise bence şu ana kadarki eniyi delphi sürümü.kolay gelsin.
Bimeksin bu konudaki tavrını pek beğenmiyorum. Pek çok noktada sadece satarız gerisine karışmayız gibi bir tavırları var. Daha önce bir destek grupları vardı (yanlış anlaşılmasın, onlar destek vermiyorlardı, sadece mail grubunu kurmuşlardı) onu dahi yok yere kapattılar.
Biz de mecburen ordan aldık lisansı ama o zaman Borland Türkiye henüz yoktu. Bence 1. tercihiniz Borland Türkiye olsun.
Kolay gelsin.
Admin demişki:
Tabii ki admin bu konularda daha fazla ve ayrıntılı bilgiye sahiptir.Yanlış bilgilendirmek istemem.Bence de bu konuda Adminin tavsiyelerine uyun.
Herkese kolay gelsin.
Ben oradan aldığım için(O zaman satış sorumlusu Reha Bey vardı ve çok yardımcı olmuştu ve 8 mi alalım 9 nu konusundaki sorularımıza sabırla cevap vermişti) ve Borland Türkiye'yi bilmediğim için oranın ismini verdim.NewMember demiş ki:
Bimeks ten alabilirsiniz.
http://www.bimeks.com.tr/
Bimeksin bu konudaki tavrını pek beğenmiyorum. Pek çok noktada sadece satarız gerisine karışmayız gibi bir tavırları var. Daha önce bir destek grupları vardı (yanlış anlaşılmasın, onlar destek vermiyorlardı, sadece mail grubunu kurmuşlardı) onu dahi yok yere kapattılar.
Biz de mecburen ordan aldık lisansı ama o zaman Borland Türkiye henüz yoktu. Bence 1. tercihiniz Borland Türkiye olsun.
Tabii ki admin bu konularda daha fazla ve ayrıntılı bilgiye sahiptir.Yanlış bilgilendirmek istemem.Bence de bu konuda Adminin tavsiyelerine uyun.
Herkese kolay gelsin.