veritabanı onarma,yedekleme,yedekten geri alma

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
uzunefe
Üye

Mesaj gönderen uzunefe »

En son uzunefe tarafından 23 Kas 2005 03:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ALUCARD
Üye
İletişim:

Re: veritabanı onarma,yedekleme,yedekten geri alma

Mesaj gönderen ALUCARD »

uzunefe yazdı: Elinde delphi7 ile yazılmış olan veritabanı onarma,yedekleme,yedekten geri almanın kodları olan veya hazır yapılmış olan örnekler varsa bana yollayabilirmisiniz.
hayır arkadaşım yollayamam

elimde d7 ile yazılmış kendi yazmış olduğum yedekleme ve geri yükeleme ve onarma programı var var ama neden sana yollayayım ben bunu anlamadım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Forumun 365. Üyesi
Hiç Bir Şey İnsan Kadar Yükselemez ve Alçalamaz

Erkan ÇAĞLAR
Kullanıcı avatarı
pro_imaj
Kıdemli Üye

Re: veritabanı onarma,yedekleme,yedekten geri alma

Mesaj gönderen pro_imaj »

uzunefe yazdı:Selamünaleyküm
Elinde delphi7 ile yazılmış olan veritabanı onarma,yedekleme,yedekten geri almanın kodları olan veya hazır yapılmış olan örnekler varsa bana yollayabilirmisiniz.
Merhaba;
Galiba Forum kurallarını bilmiyorsunuz Lütfen bunlara dikkat ediniz.
Delphi Forumn Başka Forumlara benzemez.

Eğer kendiniz bişeyler yapmaya karar verirseniz takıldığınız noktalarda elimizden gelen yardımı yaparız. Ama tabiki yapacağınız işi başkalarına yaptırmak gibi olmamalı, sadece takıldığınız veya eksik kaldığınız noktalarda olmalı. Hazır bişey istiyorsanız program yazmanıza ne gerek var :idea: Satın alın :!:

Saygılarımla
Kolay gelsin.
Gün gelecek, dilleri, elleri ve ayakları yapmış oldukları bütün kötülükleri tek tek bildirerek aleyhlerinde şahitlik edecektir. [Nur Suresi 24]