framework sdk 1.1

Delphi .net ve .net ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
xegelix
Üye

framework sdk 1.1

Mesaj gönderen xegelix »

Merhabalar arkadaşlar yeni dcelphi8 aldım. Fakat kuramıyorum. Sdk 1.1 kurulurken şu hatayı veriyor.

"Extracting file failed.It most likely caused by low memory(low disk space for swapping file) or corrupted Cabinet File"

Bunun nedeni nedir acaba beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz?Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla
ASE
Kıdemli Üye
İletişim:

Re: framework sdk 1.1

Mesaj gönderen ASE »

xegelix yazdı:Merhabalar arkadaşlar yeni dcelphi8 aldım. Fakat kuramıyorum. Sdk 1.1 kurulurken şu hatayı veriyor.

"Extracting file failed.It most likely caused by low memory(low disk space for swapping file) or corrupted Cabinet File"

Bunun nedeni nedir acaba beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz?Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla

Dosyayı açmak için yeterli disk ve ram alanı kalmadığını söylüyor. Sanal disk alanını yükseltip tekrar kurmayı dene.

En sonda da cab dosyasının geçerli olmayabileceğini belirtmiş.

Kolay gelsin.
Hayırlı olsun.
Allah'ım!...
Yol boyunca bırakma elimi...
Düşerim sonra...

ASE YAZILIM
xegelix
Üye

:(

Mesaj gönderen xegelix »

cevap için teşekkür ederim. Bİr şey daha sorabilirmiyim. Bu dephi 8 de diğer delphi sürümleri gibi uygulama geliştirebilirim değil mi yoksa sadece net içinmi hazırlamış bu delphi8? Sanal belleği artırdım ama yienede kurmuyor bunun başka bir nedeni varmıdır sizce? Ben yeniyim bu konularda özür dilerim. Şu anda sanal bellek 4056 mb olarak ayarlı teşekkür ederim.

Sagyılarımla
ASE
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen ASE »

Dosya nın bozuk olma ihtimalini düşün o zaman...

Delphi 8 le birlikte Delphi 7 de geliyor zaten. Bununla bütün uygulamaları geliştirebilirsiniz.
Kolay gelsin...
Allah'ım!...
Yol boyunca bırakma elimi...
Düşerim sonra...

ASE YAZILIM