Aşağıdaki adresten OfisTürk 0.1'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
http://www.uludagyazilim.gen.ms
OfisTürk 0.1 Ücretsiz
OfisTürk 0.1 Ücretsiz
Tek sınır hayal gücünüz!
Eleştirilerinizin en ağır şekilde olmasını rica ediyorum.
Programım hakkında yapacağınız eleştirilerin en ağır şekilde olmasını rica ediyorum sizden.En ağır şekilde olsun ki gelişebileyim.
Tek sınır hayal gücünüz!
arkadaşlar bundan haberim yok
arkadaşım virüs demişin.benim böle bişeyden haberim yok.ne virüsü yahu.valla şok oldum.cidden mi diyosun.bu ciddi bir eleştiri ancak virüs olması imkansız diyebilirim.bende bir sorun yok.ancak bunu takip edeceğim.eleştirin için saol.valla beni şoke ettin.böle bişey hiç beklemiyodum
Tek sınır hayal gücünüz!
ÖZÜR DİLERİM
ARKADAŞIM SENDEN VE TÜM İNDİRENLERDEN ÖZÜR DİLERİM.CİDDEN DEDİĞİN DOĞRUYMUŞ.ANCAK BUNUN KASITLI OLMADIĞINI BİLMENİZİ İSTERİM.ELİMDE OLAN BİŞEY DEĞİL.W32.jeefo VİRÜSÜ MÜ NEYMİŞ.CİDDEN ÇOK MORALİM BOZULDU.ANCAK UYARDIĞIN İÇİN SAOL.
SİZDEN TEKRAR ÖZÜR DİLERİM.
SİZDEN TEKRAR ÖZÜR DİLERİM.
Tek sınır hayal gücünüz!
- ender_arslanturk
- Kıdemli Üye
Merhaba
Programı inceledim. Yazdığın gibi basit ama böyle ufak birikimler ile inşallah başarılı bir program çıkartabilirsin. Ayrıca ase arkadaşın dedikleri doğru ama bence netten bir bilgi indiren kişilerde antivirüs yazılımı olursa iyi olur. Genellemede çoğumuz sürekli bilgi indermekteyiz. Neyse tekrar başarılar....
Programı inceledim. Yazdığın gibi basit ama böyle ufak birikimler ile inşallah başarılı bir program çıkartabilirsin. Ayrıca ase arkadaşın dedikleri doğru ama bence netten bir bilgi indiren kişilerde antivirüs yazılımı olursa iyi olur. Genellemede çoğumuz sürekli bilgi indermekteyiz. Neyse tekrar başarılar....

- omerdurmus
- Üye