programı çalıştırıken hata
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
programı çalıştırıken hata
merhaba arkadaslar..
yazdığım programi çalışırınca acces validation at adress 0057D7D1F in module diye bir hata veriyor.. adım adım calıştırdığımda ise adoquery ye sql eklemeye çalıştığım satırı gosteriyor..
sebebi ne olabilir..
saygılarımla
yazdığım programi çalışırınca acces validation at adress 0057D7D1F in module diye bir hata veriyor.. adım adım calıştırdığımda ise adoquery ye sql eklemeye çalıştığım satırı gosteriyor..
sebebi ne olabilir..
saygılarımla
merhaba
merhaba arkadaşlar.. programım durup dururken öyle oldu.. create ile ilgili olduğunu sanmıyorum.. programda bir çok form var.. hata verdiği kod sqlstr gönderdiğim kodu query e işleten bir procedure. satırın başına // koyuyorum bir sonraki satırda aynı hatayı veriyor.. ona da aynı işlemi yapınca bir sonraki... boyle sürüp gidiyor..
anlayamadım ya.. program şişti biraz kontrol de zorluk cekiyorum..
..................
Kod: Tümünü seç
sqlstr(adoquery1,'select * from fisler');
..................
merhaba
merhaba arkadaşlar.. programım durup dururken öyle oldu.. create ile ilgili olduğunu sanmıyorum.. programda bir çok form var.. hata verdiği kod sqlstr gönderdiğim kodu query e işleten bir procedure. satırın başına // koyuyorum bir sonraki satırda aynı hatayı veriyor.. ona da aynı işlemi yapınca bir sonraki... boyle sürüp gidiyor..
..................
iyi çalışmalar.. saygılarımla
sqlstr(adoquery1,'select * from fisler');
..................
iyi çalışmalar.. saygılarımla
sorunun SQL kodu ile ilgili olduğunu sanmıyorum.. ama yine de kullandığım prosedürün kodlarını yazayım hata oluşan formu projeden kaldırıyorum bir sonraki form hata veriyor.. bir sonraki bir sonraki.. oyle devam ediyor.. bir tek ana formumda sorun yok gibi görünüyor..
procedure sqlstr(kayit : TADOQuery ; str :string);
begin
kayit.close ;
kayit.SQL.clear;
kayit.SQL.Add(str);
kayit.Prepared;
kayit.Open;
end;