linux ve delphi
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- sarp_halit
- Üye
- İletişim:
linux ve delphi
merhaba arkadaşlar. öncelikle hepinizin kurban bayramı mübarek olsun. ben işletim sistemimi değiştirmek istiyorum ama programlama konusunda yine delphiyi kullanmak durumundayım. sil baştan c öğrenmek zor olur. linux işletyim sistemlerinde delphi kullanabilceğim üçüncü parti bileşen yazılım var mı yada bunu daha önce deneyen var mı? ilginizden ötürü teşekkür ederim. herkese kolay gelsin
Fethiye den herkese sevgiler ...
X))@:>
Elbette var, hatta forumda yeri bile var: Kylix / Lazarus / Freepascal
Bişnev in ney çün hikâyet mîküned
Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned

Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned

- sarp_halit
- Üye
- İletişim:
ilginize teşekkür
öncelikle ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim. işletim sistemimi değiştirmemin başlıca sebeplerinden bir tanesi linux işletim sistemini daha güvenli bulmam ve geliştirilebilir bir sistem olması. size de tavsiye ederim. gerçi daha kullanma fırsatım olmadı ama inşallah ask. bitince 4 sonra merhaba diyeceğim. tekrar teşekkür
Fethiye den herkese sevgiler ...
linux işletim sisteminde çalışan pogramlar yazmak için kylix veya diğer pascal linux versiyonlarını kullanacaksan eyvallah..yok linuxun var olan özelliklerine bende bişeyler ekliycem nasılsa open source dersen linuxun C de yazıldığını bu kodları değiştirmen veya ekleme yapman için C veya C++ bilemen gerekir..hatırlatmak istedim..
Kolay gelsin..
Kolay gelsin..