arkadaşlar herkese mrb. ve bütün arkadaşların geçmiş kurban bayramını tebrik ederim.
dostlar benim bir sıkıntım var lafı fazla uzatmadan hemen sormak istiyorum farklı firmalara ait farklı fatura dizaynları mevcut şimdi ben programı yeni bir firmaya kurduğumda programın fatura kısmını yeni firmaya göre yeniden derliyorum fatura tasarımınıda quickreportta hazırladım. her defasında bu şekilde dereleme yapmak uzun ve zahmetli bir iş. kaldıki zaman zaman hata yapma olasılığı da mevcut bu fatura olayını en pratik nasıl çözebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
tteşekkürler
Burak BİTİKÇİ
MALATYA
farklı kullanım standartlarına göre quickreporpt dizaynı
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Merhaba ,
Runtime dizayn imkanı veren raporlama araçlarından birini tercih ederek bu sıkıntıyı aşabilirsiniz, FreeReport , FastReport gibi bileşen setleri ile çabuk ve etkili bir yöntemle kullanıcılarınız kendi faturlarını dizayn edebiliriler. Farumda fastreport hakkında dökümanlar mevcut.
iyi çalışmalar.
Runtime dizayn imkanı veren raporlama araçlarından birini tercih ederek bu sıkıntıyı aşabilirsiniz, FreeReport , FastReport gibi bileşen setleri ile çabuk ve etkili bir yöntemle kullanıcılarınız kendi faturlarını dizayn edebiliriler. Farumda fastreport hakkında dökümanlar mevcut.
iyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
Volkan'ın dediğine ilaveten, QR bildiğim kadarıyla (en azından eski sürümlerinde öyle) tasarlanmış bir formu kaydedip okuyamıyor. Diğer Report Builder, Fast Report, FreeRepor veya Rave Report ile tasarladığın formu verdiğin isimle kullanıcının herhangi bir şey yapmasına gerek olmadan yükletebilirsin.. .EXE ler aynı fakat her kullanıcıdaki form farklı olur. Birbirine karışmaması için kendinde farklı isimde tasarlayıp göndereceğin zaman fatura.rpt gibi bir isimle gönderebilirsin 

Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!