Arkadaslar merhaba,
CxDbgrid kullaniyorum, ve kolonlarin visible ve width ozelliklerini registerde sakliyorum form acilinca yeniden duzenleniyor, fakat burda sunu yapamadim, kolon sirasi degistirilince bunu kayit edemiyorum, kolonun sira numarini nerde ve nasil sakliyor, grid'e ait tum ozellikleri kaydetmeme ragmen kolon siralamasini degistirdigimde bunu kayit etmiyor,
Burhan Cakmak
CxDbGridde kolon siralamasi,
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
Regitrye yazma kodunuzu görseydik daha fazla yardımcı olabilirdik aslında. Benim kullandığım saklama kodu:
bu şekilde herşeyi saklayabiliyorum registryde
Kod: Tümünü seç
TableView1.StoreToRegistry('Gunes Software\Uretim\Ayar',True,[gsoUseFilter, gsoUseSummary],'');
-
- Üye
CxGrid popup menu
Merhaba,
Kod calisti tesekkur edeirm, bir sorunum daha var oda sudur, CxGrid icin popup menu var bunu form koydum, ve calisti bir sorum olacak bu noktada, PoppupMenus icinde HitTypes var burdaki ozellikler ne ise yariyor bunu ogrenmem mumkunmu acaba,
Burhan Cakmak
Kod calisti tesekkur edeirm, bir sorunum daha var oda sudur, CxGrid icin popup menu var bunu form koydum, ve calisti bir sorum olacak bu noktada, PoppupMenus icinde HitTypes var burdaki ozellikler ne ise yariyor bunu ogrenmem mumkunmu acaba,
Burhan Cakmak