SQL Serverde datamın birinde dbcc checkdb('database') çektiğimde hatalar veriyor fromlarda aradım düzeltmek için dbcc checkdb('database',repair_allow_data_loss) ile User single mode çalıştırın ve bu komutu o şekilde çalıştırın diyor. SQL Server'i sqlservr.exe -m -c komutlarıyla single modunda çalıştırıyorum ama Query Analyzer programını single mode da database'ye bağlantı sağlayamadım tabi dbcc
checkdb('database',repair_allow_data_loss) komutunuda çalıştıramadım yardımcı olursanız sevinirim
SQL Server de bozulan Vt
-
- Üye
SQL Server de bozulan Vt
Her iyinin içinde bir Kötülük.Her Kötnün içide de bir iyilik vardır
-
- Üye
- emrahkaraarslan
- Üye
-
- Kıdemli Üye
- İletişim:
Selam,
osql i -E ile denediniz mi ? Belki soket kullanmadan erişiyordur bu şekliyle bağlandığınızda..
osql i -E ile denediniz mi ? Belki soket kullanmadan erişiyordur bu şekliyle bağlandığınızda..
Doğan Zorlu, İzmir
------------------------
"Bu Kitap'ı sana yalnız şunun için indirdik: Hakkında ayrılığa düştükleri şeyi onlara iyice açıklayasın ve Kitap, iman eden bir topluluk için kılavuz ve rahmet olsun." (NAHL 64)
------------------------
"Bu Kitap'ı sana yalnız şunun için indirdik: Hakkında ayrılığa düştükleri şeyi onlara iyice açıklayasın ve Kitap, iman eden bir topluluk için kılavuz ve rahmet olsun." (NAHL 64)
query analyzer a sunu yazıyorsun
bu arada mssql
oracle hariç diğer databaslerden cok hızlı (sorgulama ve subquerylerde)
kolay gelsin
Kod: Tümünü seç
EXEC sp_dboption 'databaseadi', 'single user', 'TRUE'
go
DBCC CHECKDB ('databaseadi', REPAIR_ALLOW_DATA_LOSS)
go
DBCC CHECKALLOC (‘databaseadi')
go
oracle hariç diğer databaslerden cok hızlı (sorgulama ve subquerylerde)
kolay gelsin