iyi günler.
internet sekmesindeki webbrowserı formun üzerinde runtime taşımaya çalışınca (Delphi 7)
project.exe raised exception class eoleexception with message 'belirtilmemiş hata' process stopped.
diye bir hata verdi. bunu nasıl çalışma zamanında taşıyabilirim. amacım ekranda java script ve java kodlarını programda çalıştırmak. tek formun üzerinde bu şekilde java sciript veya java türü kodları çalıştırabileceğim bir browser nesnesi veya farklı bir nesne varmı veya kod.
Drag Drop hatası
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- pasa_yasar
- Üye
İnternet sekmesindeki. webbrowser nesnesini formun üzerine yerleştiriyorum ve çalıştırıyorum. form çalışır halde iken webbrowser nesnesini taşımaya çalışıyorum. webbrowser dışındaki nesneleri formun üzerinde taşıyabiliyorum. fakat web browsere taşımaya çalışınca üzerine tıklayınca yukarıda ( ilk mesajdaki ) hatayı veriyor. amacım formda java veya java script çalıştırmak. bunun içinde birkaç webbrowser kullanıyorum. ekranda web browsere nasıl taşıyabilirim. java sciprt veya java uygulamalarını form üzerinde çalıştırabileceğim farklı bir yol ( nesne veya kod ) biliyormusunuz
Hala hiç bir şey anlaşılmıyorpasa_yasar yazdı:İnternet sekmesindeki. webbrowser nesnesini formun üzerine yerleştiriyorum ve çalıştırıyorum. form çalışır halde iken webbrowser nesnesini taşımaya çalışıyorum. webbrowser dışındaki nesneleri formun üzerinde taşıyabiliyorum. fakat web browsere taşımaya çalışınca üzerine tıklayınca yukarıda ( ilk mesajdaki ) hatayı veriyor. amacım formda java veya java script çalıştırmak. bunun içinde birkaç webbrowser kullanıyorum. ekranda web browsere nasıl taşıyabilirim. java sciprt veya java uygulamalarını form üzerinde çalıştırabileceğim farklı bir yol ( nesne veya kod ) biliyormusunuz

form çalışır halde iken webbrowser nesnesini taşımaya çalışıyorum

..web browsere taşımaya çalışınca ..

ekranda web browsere nasıl taşıyabilirim.

Bu ne demek.. Web Sunucuya java veya javascript desteği vermekle ne alakalı hiç mi hiç anlayamadım, anlayan beri gelsin

javascript zaten istemci tarafta Firefox/Opera/Explorer gibi gözatıcıların bir özelliğidir. Benim bildiğim sunucu tarafta herhangi bir şey yapmanıza gerek yok

Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!