selamlar herkese ben delphi5 Kullanıyorum bu tarih utili sanırım yok uses kısmınına yazdıgım zaman Hata veriyor. "Dateutil.dcu file not fount"
Sizden ricam bu dosyayı nasıl bulabilirim veya delphi5 e nasıl ekleyebilirim.
Yapmak istedigim şu : bizim tamir yaptıgımız ürünler şirkete giriş tarihinden itibaren 3 iş günü içerisinde çıkartmamız gerekiyor Tablomdaki ETA sutununa her gun program açıldıgında otomatikman ETA=(Bugunun tarihi-Şirkete giriş tarihi) olucak ama bu iki tarih arasında sadece iş günlerini düşecegim cumartesi pazar ve resmi tatiller hariç Dateutils işimi görecek sanırım ama komutlarını kullanamıyorum...
Allah Razı olsun sizlerden Kolay gelsin...
dateutils.dcu file not found :(
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- itsmylife38
- Üye
- İletişim:
dateutils.dcu file not found :(
Ismail ULUSOY
it is my life
( Hayat bizim peki Kontrolu kimde? )
it is my life
( Hayat bizim peki Kontrolu kimde? )
- itsmylife38
- Üye
- İletişim:
s.a.
ben bu procedureleri aşağıdaki unitlerle kullanıyorum ki bunlarda d6 da new form deyince otomatik olarak eklenen unitler. procedurelerde sysutils
unitinde.
kolay gelsin.
hangi komut dateutils içinde acaba.itsmylife38 yazdı:teşekkür ederim makaleyi gördüm ama onun içinde de dateutils komutları var Sad en iyisi delphi7 ye geçmek sanırım...
ben bu procedureleri aşağıdaki unitlerle kullanıyorum ki bunlarda d6 da new form deyince otomatik olarak eklenen unitler. procedurelerde sysutils
unitinde.
Kod: Tümünü seç
Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms, Dialogs;
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
- itsmylife38
- Üye
- İletişim: