Runtime Design yapmak
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Runtime Design yapmak
arkadaşar slm ;
yapmak istedigim Runtime esnasında mouse la birden fazla nesneyi secerek mouse la yerini değiştirmek boyutunu değiştirmek gibi
bu nesne image nesnesi bana yardımcı olurmusunuz
yapmak istedigim Runtime esnasında mouse la birden fazla nesneyi secerek mouse la yerini değiştirmek boyutunu değiştirmek gibi
bu nesne image nesnesi bana yardımcı olurmusunuz
- kadirkurtoglu
- Üye
ben kimseye birsey demiyorum moderator kardes sen nerdeydin ben mesajı yazalı yıllar oldu uyuyormusun bu arada sana hesap vermek zorunda oldugunu sanmıyorum bir çalısan olarak cvp veremedim demiştim ve cvp da yazmıstım daha ne yapmamı istiyorsun onu anlamadım
elimden geldiği surece yazdıgım sorulara cvp verip nokta koyuyorum
bu mesajı ne amaçlı soylediginiz anlamadım!
elimden geldiği surece yazdıgım sorulara cvp verip nokta koyuyorum
bu mesajı ne amaçlı soylediginiz anlamadım!
Bu sözüne yanıt olarak yazdım. Hem sitem edip hem de başkasının yanıtına geç yanıt vermişsin. Halbuki 30 saniye sonra yazmalıydın. Biz, "işim vardı, bilmemneydi" gibi bahaneleri kabul etmeyiz.skyking yazdı:arkadaslar cok yardımcı oldunuz tebrik ediyorum sizi
yine kendi soruma kendim cvp buldum

Daha ne söylediğini bilmiyorsun!
Anlaşılan forumlardaki etik kuralları anlamamakta direniyorsun. Anlamayana anlatmasını biliriz!
kendi soruma cvp verdim burada soruyu soranda arastırıp bulanda benim gibisine soyledim.birde etik kurallardan bahsediyorsunuz ama tehtit etmekle bende sizi etik bulmuyorum yanlıs birsey soylemedim sadece arkadaslara tesekkur etim siz niye herseyi kotu olarak alıyorsunuz onu anlamadım arkadaslar bilseydi sanırım cvp yazarlardı onların cvp vermemesi beni arastırmaya iti ve sonucu buldum bu arada siz her saniye burdamısınız?işim vardının anlamı sanırım cok acık ve net bende herkez gibi yasamak için calısıyorum! soru sorma tarihlerinin ve cvp tarihlerine bakarsanız cok iyi olucak sanırım ben polemik yapmak istemiyorum ama hakımında yenilmesini hiç sevmem! size iyi çalısmalar...coderlord yazdı:Bu sözüne yanıt olarak yazdım. Hem sitem edip hem de başkasının yanıtına geç yanıt vermişsin. Halbuki 30 saniye sonra yazmalıydın. Biz, "işim vardı, bilmemneydi" gibi bahaneleri kabul etmeyiz.skyking yazdı:arkadaslar cok yardımcı oldunuz tebrik ediyorum sizi
yine kendi soruma kendim cvp buldum![]()
Daha ne söylediğini bilmiyorsun!
Anlaşılan forumlardaki etik kuralları anlamamakta direniyorsun. Anlamayana anlatmasını biliriz!