TeeChart Pro yükledim Fast Report gitti yardııım!

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
serkan
Üye

TeeChart Pro yükledim Fast Report gitti yardııım!

Mesaj gönderen serkan »

arkadaşlar merhaba..
geçen bir soru sormuştum dbchartta çalışma anında preview yapamıyorum diye.TeeChart ın pro sürümünü yükleyerek problemi çözdüm.Fakat install yaparken delphi7 ile gelen standart4.04 versiyonunu kaldırdı.Bu seferde FastReport Çalışmıyor çünkü teeChart standart ile ortak kütüphaneleri kullanıyor.Velasılı Kelam Bu işi nasıl çözerim.Yani DBChartın standart sürümünü nasıl yüklerim tekrar veya fastreportun Chart fonksiyonunu kaldırıp tekrar nasıl yüklerİM.Fastreportu kurarken tee70.bpl not found diyor.Sistemde Arattırdım öyle bir dosyada yok yani teechart pro onu silmiş heralde. Lütfen Yardım ve önerilerinizi bekliyorum çok önemli...
serkan
Üye

Mesaj gönderen serkan »

selam arkadaşlar problemi çözdüm.fastreport yüklerken hata verdiği paketleri remove yaptım gerçi içlerinde IB ile başlayan paketlerde vardı ama sonuçta fastreport kuruldu ve çalışıyor ilerde sorun olmazsa ne ala.Kolay gelsin herkese
Kullanıcı avatarı
mussimsek
Admin
İletişim:

Mesaj gönderen mussimsek »

Fastreport klasöründe recompile.exe var. Onu açıp teechart sürümü, kullandığınız delphi sürümü seçeneklerini seçip, "What do you want to" kısmından da "change teechart version" seçip tekrar derlerseniz sorun düzelir.

Kolay gelsin.