Java ile yazılmış bir programın bilgilerini yani obj uzantılı bir dosyanın içeriğini txt'ye aktarmam gerekiyor . Bunu nasıl yaparız bir fikri olan varmı? Teşekkür Ederim. Sorunun delphi ile ilgili oldugunu düşünerek bu bölüme yazdım inşallah hata etmemişizdir
Hayat Hayatı Anlamaya Yetmeyecek Kadar Kısadır. Önemli Olan Hayatı Anlamaya Çalışmak Değil Hayattayken Hayatta Olan İnsanlara Bir Eser Bırakabilmek veya Onlara Yardımcı Olabilmektir.
OBJ dosyaları, serialization ile nesnelerin kaydedildiği dosyalar olabilir. O durumda Java serialization yaparken neyi nasıl kaydediyor onu araştırman lazım.
Şöyle izah etmeye çalışayım. Bu uzantılı dosya Emekli sandıgının internet üzerinden giriş yaptıgı programının kişi bilgisayarına kaydettiği bir reçete listesi dosyası. Program java tabanlı bir program. ve bunu bazı programlar paradoxa vt ye ve firebird vt ye aktarım yapabiliyor. Ama kayıt esnasında yapıyor. Buradan yola çıkarak bu dosyaların txt,xls yada paradox vt ye aktarmam gerekiyor. Ama bir türlü bulamadım. Sadece VisualStudio Net programının daha düzgün gösterecegi konusunda bir bilgiye sahip oldum. Ama araştırmaya devam ediyorum.
Hayat Hayatı Anlamaya Yetmeyecek Kadar Kısadır. Önemli Olan Hayatı Anlamaya Çalışmak Değil Hayattayken Hayatta Olan İnsanlara Bir Eser Bırakabilmek veya Onlara Yardımcı Olabilmektir.