AspNet için hangi dosyaları ftp ye atmalıyız?

Delphi .net ve .net ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
NewMember
Üye

AspNet için hangi dosyaları ftp ye atmalıyız?

Mesaj gönderen NewMember »

Merhaba arkadaşlar.
Ben delphikodları kullanarak Aspx sayfası hazırladım.Tek sayfadan oluşuyor.Vt1.mdb diye bir mdb ye de Ad soyad ve Password kaydedecek.Localhostta tamam sorun yok ne yazılırsa editlerin içine onu mdb ye yazıyor.Ancak ftp ye attğım zaman ise kaydetmiyor ve Hata veriyor.Kullandığım kayıt kütüphanesi SytemOledb kütüphanesi.
Bunu ve diğer bazı kütüphaneleride bin dizini içine atıyorum ama çalıştıramıyoum.Sanırım eksik yada yanlış yere dosya atıyorum.Hata mesajı aşağıda.Arkadaşlar bilen varsa lütfen yazsın.
bir delhi for aspnet projesini yazdıktan sonra habgi dosyaları hangi dizinlere atmalıyız ki hatasız çalışabilsin.

Server Error in '/' Application.

Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

<!-- Web.Config Configuration File -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

Herkese kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
lazio
Moderator

Mesaj gönderen lazio »

öncelikle hosting in .net desteği varmı hocam. kopyalanacak dosyalar bin klasörü ve içindeki dosyalar, aspx uzantılı dosyalar, web.config, global.asax.
DeveloperToolKit

..::|YeşilMavi|::..
Kullanıcı avatarı
NewMember
Üye

Evet hocam net desteği var.Bu dediğiniz dosyaları kopyalayıp atıyorum.Ama yukarıda belirttiğim hatayı veriyor.
fduman
Moderator

Mesaj gönderen fduman »

Attığınız yere yazma yetkiniz yoktur.
Kullanıcı avatarı
NewMember
Üye

Peki bunu nasıl yapmamlıyız.?Bu sorun için host yöneticilerine mail attım.
Eğer öyle bir şey olsaydı bunu söylemeleri gerekmezmiydiki?Ayrıca bana söyledikleri de şu.net ile ilgili projemde kullandığım kütüphaneleride atmam gerektiğini söylediler.Bende uses bölümünde ne kullandıysam onları hem bin jklasörüne hemde dışına attım.Ama sonuç bu.Bir kez bir yapabilsem.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
gkimirti
Admin

Mesaj gönderen gkimirti »

eger root dizini icine bir dizin olusturup attıysanız olmuyor,
actıgınız dizin icin bir kac ayar yapması lazım host firmanın
yada direkt root dizine atın oradan deneyin
ÜŞENME,ERTELEME,VAZGEÇME
Kullanıcı avatarı
NewMember
Üye

Gökmen hocam tamamen haklısınız.Ancak ben direk root dizine attğım halde bu sorunu yaşıyorum.Yaptığımız kodlamalarda bir hata yokmuş yada attığımız dosyalarda.Tamamen firmanın hatası.Halbuki bu sorunu forma sormadan önce defalarca firmanın destek departmanına ilettim.Ancak çözemediler.Şimdi ise sorununuzu çözdük maalesef sizin hostunuzun OleDB ayarlaını yapmamışız dediler.Şu anda sorun yok takır takır çalışıyor.Ama ben bilgi lsun buraya yazayım.Arkadaşlar
aspx uzantılı dosya,asax uzantılı dosya, web.config dosyası,bin dizininin tamamı ayrıcada projenizde referans gösterdiğiniz dll dosyalarını da bin dizini içine atıp hostunuza yollayın.Eğer çalışmıuyorsa bilinki sorun gsizde değil hostunuzdadır.
Gökmen hocam teşekkürler.Kolay gelsin.
kamuran48
Üye

Mesaj gönderen kamuran48 »

selam,
bende arkadaşın yukarıda anlattığı hatayı alıyorum.tüm global.asax,web.config,bin ve aspx uzantılı dosyaları httpdocs klasörüne attım olmadı.yardımcı olursanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Fatih!
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen Fatih! »

Web.config de RemoteOnly yazan yeri silip Off yaz. verdiği hatayıda buraya yaz. sorun nerden kaynaklanıyor anlamaya çalışalım. yukarıda hata ayrııntısı yok