Tüm arkadaşlara merhaba.
FastReportla ilgili forumdaki kurulumları okuyup Fastreportu bilgisayarıma kurdum.Fakat Delphiyi açtıktan sonra Fastreport 3,0 paletinde frxDBDataset göremiyorum.Compnet-->Install Packages altında frxDB görüyorum ama palet içersinde göremiyorum bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar nerde yanlış yapmış olabilirim.Herkese teşekkürler.
FastReport frdDBDataset yok
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
install packages ta componentlerini görebiliyor musunuz?
Sanırım siz eksik kurdunuz. Exeli olanı degilse ilgili dpk yı bulup kurmalısınız.fast scriptin içindekileride kurun. Raporlama aracı olarak doğru seçim yapmışsınız. Şu ana kadar gördüğüm en pratik raporlama aracı.
Sanırım siz eksik kurdunuz. Exeli olanı degilse ilgili dpk yı bulup kurmalısınız.fast scriptin içindekileride kurun. Raporlama aracı olarak doğru seçim yapmışsınız. Şu ana kadar gördüğüm en pratik raporlama aracı.
Her zaman bir vâmuk-i azra olur alem bu ya,
Nev-be-nev efsaneler peydâ olur alem bu ya,
Kabz u bast kıl tefekkür aleminde ey gönül,
Vakt-i sermânın sonu, vakt-i germân olur alem bu ya...
Nev-be-nev efsaneler peydâ olur alem bu ya,
Kabz u bast kıl tefekkür aleminde ey gönül,
Vakt-i sermânın sonu, vakt-i germân olur alem bu ya...
Arkadaşlar kimse üzerine alınmasın.Bu fastreport adamı dinden imandan çıkartır.Bir component bukadarmı gıcık olur.Bütün herşeyi en az on defa yaptım ve frxDBDataset bileşenini bir türlü getiremedim.Install Packages da görüyorum yüklemiş ama component palete eklememiş.Kafamı yerlerden yerlere vuruyorum.Artık bu saatten sonra elveda Fastreport. Merhaba quickReport.