s.a
Bir web sayfasındaki formu programın içerisinden doldurmak için yaptığım bir programda GET metodu kullanan bir web sayfasını doldurabiliyorum (Google gibi) Fakat POST Metodu Kullanan bir web sayfasının formunu programın içerisinden dolduramıyorum.. Lütfen Yardım edin çok acil (Kullandığım Sürüm Delphi 7) Şimdiden Teşekkürler..
Post Metodu Kullanan Web Sayfasını Delphiden Doldurma
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Merhaba ,
viewtopic.php?t=12025&highlight=vergi+kimlik bu topic te POST yöntemi kullanrak Vergi Kimlik nuamrası öğrenme ile ilgili bir örnek bulabilirsiniz.
İyi çalışmalar.
viewtopic.php?t=12025&highlight=vergi+kimlik bu topic te POST yöntemi kullanrak Vergi Kimlik nuamrası öğrenme ile ilgili bir örnek bulabilirsiniz.
İyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr
Lütfen yardım edin.. bu benim için çok önemli.. tam olarak yapmak istediğim şu : mesela Garanti bankasının internet bankacılığı bankanın sitesinden değilde yaptığım programın arayüzünden kullanmak istiyorum.. diyelimki internet bankacılığı için kullanıcı adımı ve şifremi programda girdim gönder butonuna tıklayınca bu bilgiler doğru ise ben bankanın sistemine program vasıtası ile girebilim.. lütfen yardım edin.. admin abilerimede buradan sesleniyorum.. Allaha emanet olun..