selam abiler ben delphide yeniyim formunuzada daha yeni üye oldum.sorunumla ilgili çözümü forum sayfasında detaylı olarak bulamadım
delphide paradox veri tabanlı teknik servis programı yaptım.programı serverı kurdum çalışıyor fakat ağdaki diğer kullanıcılar programı kullanamıyor.
yardımcı olursanız sevinirim yardımlarınız içinde şimdiden teşekkür ederim
Gökhan
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
S.A.
forumda bu konu daha önceleri konuşuldu.
armaya yaparak daha hızlı bir şekilde çözüme ulaşabilirsiniz.
orda anlatılanları uygulayın.
takıldığınız bir yer olursa biz burdayız.
kolay gelsin.
forumda bu konu daha önceleri konuşuldu.
armaya yaparak daha hızlı bir şekilde çözüme ulaşabilirsiniz.
orda anlatılanları uygulayın.
takıldığınız bir yer olursa biz burdayız.
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Öncelikle Forum a hoşgeldin.
Forum kurallarını okuduğunu tahmin ediyorum ve muhtemelen mesaj başlığını gözünden kaçmıştır
Veritabanı dosyalarını server a koyup client lara bu veritabanı yolunu göstermen gerekiyor. Alias da kullanabilirsin.
Ama @nitrokonat ın dediği gibi işin başındayken Firebird e geçmeni tavsiye ederim.
Forum kurallarını okuduğunu tahmin ediyorum ve muhtemelen mesaj başlığını gözünden kaçmıştır

Veritabanı dosyalarını server a koyup client lara bu veritabanı yolunu göstermen gerekiyor. Alias da kullanabilirsin.
Ama @nitrokonat ın dediği gibi işin başındayken Firebird e geçmeni tavsiye ederim.
merhaba
Öncelikte bende herkes gibi Firebird'e geçmeni tavsiye ederim Forumda bilmiyorum fakat sitede Veritabanı bölümünde Paradox ve dBase veritabanlarının Ağ Üzerinde Kullanımı diye bi makale var ona bakarsan iyi olur ama bence viewtopic.php?t=5800 bu sayfayı bi kontrol et