Selamlar
Öncelikle böyle bir bilgi-paylaşım-yardım ağı kurduğunuz için teşekkür ederim. Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Otobüs Sirketi Otomasyon programı ödevim var. Daha önce bu şekilde bir program yazmadıgım için pek fazla bilgim yok. Delphi 7 kullanıyorum. Sizden yardım istediğim konu delphide bulunan bileşenlerin haricinde görünümü farklı (xp tarzı gibi) yapabilecek bir bileşen arıyorum. fikir-yardım-öneride bulunabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Saygılar
Önerebileceğiniz Menü Bileşeni ?
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
merhaba
Jedi JVCL'yi öneririm Kurulumunu viewtopic.php?t=7702 adresten bulabilirsin. Birde program yazrken mutlaka görsel bileşenleri takım halinde kullan bence.
-
- Üye
özür dilerim
şimdi diğer arkadaşlar burada sana başka bileşen paketlerinide önerecekler sende doğal olarak ilgini çeken hepsini kuracaksın mümkün olduğunca bileşenleri tek paketten kullan. ya aslında sitede bu konuda makaleler var http://www.delphiturkiye.com/index.php?page=arayuz.htm bu makaleyi okuyabilirsin.
-
- Üye