israfil arkadaşımız özel mesaj ile yazdı:arkadaşım. bir fatura prg. yapıyorum. fakat müşterinin faturası yarım a4 ebadında. yazıcısı ise nokta vuruşlu. sürekli form kullanıyor.
Sorunum şu; [/u]fatura bilgilerini yazdırıyorum. fakat ikinci faturayı boş atlıyor. yani dökümü a4 kabul ediyor. denemediğim yol kalmadı. yazıcı ayarları yada qr nin yapısında değişiklikler yaptım. ekranda yarım a4 gösteriyor fakat yine bir fatura boş atlıyor.
yardımcı olabilirseniz sevinirim. selamlar.
qreport
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
qreport
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
-
- Kıdemli Üye
-
- Kıdemli Üye
merhaba,
mesaj bizede gelmişti ve forum/programlar bölümüne konuyu açmasını istemiştim. @Aslangeri aracılığı ile konu açılmış oldu.
bir ara benimde başıma gelmişti benzer olay bir sayfa yazılacak alan olduğu halde iki sayfa görünüyor ve ikinci sayfayı boş çıkarıyordu.
bu sorunu bantların en ve boyları ile oynayarak halletmiştim. sanırım bantlar taşma yapıyor ve ikinci sayfayı oluşturuyor.
kolay gelsin
mesaj bizede gelmişti ve forum/programlar bölümüne konuyu açmasını istemiştim. @Aslangeri aracılığı ile konu açılmış oldu.
bir ara benimde başıma gelmişti benzer olay bir sayfa yazılacak alan olduğu halde iki sayfa görünüyor ve ikinci sayfayı boş çıkarıyordu.
bu sorunu bantların en ve boyları ile oynayarak halletmiştim. sanırım bantlar taşma yapıyor ve ikinci sayfayı oluşturuyor.
kolay gelsin
Şefkat-u Merhamette Güneş Gibi Ol.
Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.

Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.