delete from tablo_adı
where www not in (SELECT DISTINCT www FROM data)
Eğer aynı tablo ise çok mantıklı olmaz. Select distinct ibaresi tablodaki tüm kayıtları seçer. Neleri silmek istiyorsunuz söylerseniz ona göre kod verilir.
Muhakkak kod veya sp şeklinde yapılabiliyordur ama aklıma çözüm olarak çektiğin kayıtları mem tabloya aktardıktan sonra asıl tabloyu tümüyle sildikten sonra mem tablodaki verileri tekrar asıl tabloya aktardığında çektiklerin kalmış diğerleri silinmiş olur.
kolay gelsin
Şefkat-u Merhamette Güneş Gibi Ol.
Başkalarının Kusurunu Örtmekte Gece Gibi Ol.
Sehavet-u Cömertlikte Akarsu Gibi Ol.
Hiddet-u Asabiyette Ölü Gibi Ol.
Tevazu-u Mahviyette Toprak Gibi Ol.
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol.
Şöyle anlatim bir log dosyası var elimde bu log dosyasında networkde internete çıkan makinelerin logları var ben bu log ları önce excele ordanda veritabanına (paradox) atıyorum. burda tabi kişinin girdiği websiteleri birhayli fazla
Örneğin :
Sql koduyla www alanındaki kayıtları eliyorum şimdi çektiğim kayıtlar bana lazım geriye kalanları silmek istiyorum çünkü kayıt okdar fazlaki vt çok şişiyor.
Yani işlem aynı tabloda gerçekleşiyor admin kardeş.
Bu arada mem tablo hiç kullanmadım.
Ol deyince olduran Gönüllerimizi imanla dolduran
Yüce Allahın doksandokuz ismi ile.. Selamın Aleyküm
veritabanından kayıt sildikçe dataların boyutları sildiğin bilgiler dahilinde otomatik olarak küçülmez.Bu işlem için tabloyu pack etmen lazım.Bununla ilgili kodları forumda bulamazsan tekrar yazarsın.Elimde örnekler olacaktı gönderirim.Kolay gelsin
bencede bi aracı programcıkla tablodaki werileri kontrol ederek alıp yeni bi tabloya alırsın.daha sonra eski tablonu full silip oraya atarsın kayıtları. ve programda kodlamada biraz değişiklik yaparsın insert ederken kontrol ettirirsin önceden warmıymış bu site diye.
mesela yeni bi kolon oluşturup ziyaret etme sayısı diye. adam önceden o siteye girdiyse yeni kayıt eklemek yerine ziyaret sayısını arttırabilirsin.
Şu şekilde çözdüm geçici tablo olayı oluşturdum geçici tabloya tüm kayıtları alıyorum orda çektiğim kayıtları gerçek tabloma atıyorum geçici tabloyu boşaltıyorum en kolay yolu bu oldu bana Herkesten Allah razı olsun.
Ol deyince olduran Gönüllerimizi imanla dolduran
Yüce Allahın doksandokuz ismi ile.. Selamın Aleyküm