pardusta çalışacak program yazabilirmiyim?
lazarusta veya delphide?
pardusta çalışacak program yazabilirmiyim?
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- seandillon
- Üye
- İletişim:
lazarusta böyle bir imkan var yada istersen direkt olarak linux altında kylix ile aynı windows altında program hazırlar gibi yapabilirsin
tabiki biraz linux un nazları olacaktır ama yinede değişik bir zevk olacaktır...
tabiki biraz linux un nazları olacaktır ama yinede değişik bir zevk olacaktır...
Hayatta iki şey paylaşmaya değer, sevgi ve bilgi. sevgisiz bilgi, bilgisiz sevgi olmaz...
Arkadaşlar Kylix'i unutun. Redhat 7.2 ve Suse 7.3 de çalışıyor sadece. Aradım buldum 7.2'yi kurdum. Güzel çalıştı ama ne Jedi kurabildim ne de Indy. Epey bi uğraştıktan sonra vaz geçtim.
Eğer hem linux hem de windowsda çalışacak programlar yazacaksanız Lazarus derim.
Kolay Gelsin...
Eğer hem linux hem de windowsda çalışacak programlar yazacaksanız Lazarus derim.
Kolay Gelsin...
Bişnev in ney çün hikâyet mîküned
Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned

Ez cüdâyîhâ şikâyet mîküned

Kylix ufak bir komut ile (EXPORT LD_SH...) Slackware linüksümde çalıştı. Diğer tüm linüks sürümlerinde de aynı biçimde çalıştığı söyleniyor. Jedi için birşey diyemeceğim, denemedim.hdayi yazdı:Arkadaşlar Kylix'i unutun. Redhat 7.2 ve Suse 7.3 de çalışıyor sadece. Aradım buldum 7.2'yi kurdum.
Ayrıca, lazarus tabii ki en iyi seçim şu anda.