bitirme ödevine öneriler arıyorum
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
bitirme ödevine öneriler arıyorum
Arkadaşlar mrb. Foruma yeni üye oldum. Bu dönem bitirme ödevim var. Konu da internet üzerinden veri tabanına erişim ve delphi programlama . Delphide ilerlemek ve bana faydalı olabilecek bir konu öneririrmisiniz. teşekkür ederim.
Öncelikle hoşgeldin
daha sonrada her yeni gelene söylemekten bıktığımız şu forum kurallarını okuyun laflarını tekrar ediyorum.
database kısmına baksaydın öncelikle orada seninle aynı şeyi isteyen kişi ile bir konuşma var
Kolay gele
daha sonrada her yeni gelene söylemekten bıktığımız şu forum kurallarını okuyun laflarını tekrar ediyorum.
database kısmına baksaydın öncelikle orada seninle aynı şeyi isteyen kişi ile bir konuşma var
Kolay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
Zoru başarırım, İmkansız zaman alır
FreeMan 35.5
Soru sormaya üşenmiyorsan, sorunun çözümünü yazmaya da üşenme !!!
FreeMan 35.5
Hayır kızmadım tabiki, yol yordam gösteriyorum, ha ama sanırım benim imajımda forumda çok kızgın birisi
öylede olmak gerekiyor çoğu zaman,
Birileri müdahale etmezse forum laçka olurdu yoksa, Aksine Admin ve bende başka her yazılana sorudan çok üslubada dikkat eden çok fazla kimse yoktur.
Benim vicdanım rahat, demekki doğru yapıyorum. İspatı ise forumun üye sayısı hergün artıyor, 1000 e yaklaştık. demekki memnun olan çok kişi var
Kurallara uyulduğu sürece her kim olursa olsun başımın üzerinde yeri var.
Tabi bu üyelerden her zaman söylediğim gibi
Her sorduğunuz sorunun karşılığı aldığınız cevap için en az 3 kişinin sorusuna cevap vermek vebalinizdir
bu bir yaptırım değildir. Manen bir rica dır.
herkeze kolay gele

Birileri müdahale etmezse forum laçka olurdu yoksa, Aksine Admin ve bende başka her yazılana sorudan çok üslubada dikkat eden çok fazla kimse yoktur.
Benim vicdanım rahat, demekki doğru yapıyorum. İspatı ise forumun üye sayısı hergün artıyor, 1000 e yaklaştık. demekki memnun olan çok kişi var

Kurallara uyulduğu sürece her kim olursa olsun başımın üzerinde yeri var.
Tabi bu üyelerden her zaman söylediğim gibi
Her sorduğunuz sorunun karşılığı aldığınız cevap için en az 3 kişinin sorusuna cevap vermek vebalinizdir

bu bir yaptırım değildir. Manen bir rica dır.
herkeze kolay gele
ZAGOR TENAY TÜRK'tür... TÜRK kalacak...
FreeMan 35.5
FreeMan 35.5