Delphi Hiper Trading Sorunu :(

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
hi_selamlar
Üye

Delphi Hiper Trading Sorunu :(

Mesaj gönderen hi_selamlar »

S.A. arkadaşlar.

Ben çok acyip bir sorun ile karşı karşıyayım.

sorun şöyle !

Bende 1.8 cpu Delphi 7 ile, jedi, rx vs. componentler ile bir program hazırladım. Program gayet güzel çalışıyor. tabi benim sistemimde.

neyse,

bu programı arkadaşım sistemine yüklüyorum. Pentium 4 2.8 HT
işlemciye ve SATA hdd ve XP Pro ya sahip. programı bu sistemde bir türlü çalıştıramadım. denemediğim hiçbir şey kalmadı.

program da çeşitli değişiklikler yaptım. yine olmadı.
program açılır açılmaz hiç bir hata mesajı vermeden direkt olarak
windows un hata mesajı penceresini gösteriyor ve herhangi bir programsal hata içermiyor.

benimde şöyle birşey geldi aklıma. masaüstüne kısayol oluşturdum.
kısayol özelliklerden Uyumluluk tan windows98/Me olarak ayarladım. o zaman çalıştı. :?: farklı yapınca program yine çalışmadı.

bu neden kaynaklanabilir. :?:

konu ile bilgisi olan arkadaşlar lütfen acil olarak yardımlarınızı bekliyorum. :?:

Teşekkürler.

S.A.
Herkes cahildir, bazi konularda.
Kullanıcı avatarı
undefined
Moderator
İletişim:

Mesaj gönderen undefined »

Jedi'ın eski versiyonunda HT sistemlerde çıkan bir bugı var. Hatta galiba bunun için Critical Update çıkarmışlardı. Ben bunu düzeltmek için hata çıkan kodları // ile pasifleştirip durumu halletmiştim geçici olarak. Bence son versiyonu yükle problem kalmaz.
Kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
hi_selamlar
Üye

Mesaj gönderen hi_selamlar »

S.A.

Jedi nin son versiyonunu çekmiştim fakat (DELPHI 7) kurmaya çalıştım. hata üstüne hata verince bende sinirlenmiştim. ve jedi 3.0 vardı bende eskiden kullandığım onu yükledim.

Acaba sorun bundan mı çıkıyor. çok kötü yaa.
bende çalışıyor ama başka sistemde HT lerde yani son çıkan p4 sistemlerde daha program açılmadan windows kendi hatasını veriyor.

acaba bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var ise lütfen bana acil yardım edin.

S.A.
Herkes cahildir, bazi konularda.
ikut

jedi 3.20 yukleyin...

Mesaj gönderen ikut »

hi_selamlar yazdı:S.A.

Jedi nin son versiyonunu çekmiştim fakat (DELPHI 7) kurmaya çalıştım. hata üstüne hata verince bende sinirlenmiştim. ve jedi 3.0 vardı bende eskiden kullandığım onu yükledim.

Acaba sorun bundan mı çıkıyor. çok kötü yaa.
bende çalışıyor ama başka sistemde HT lerde yani son çıkan p4 sistemlerde daha program açılmadan windows kendi hatasını veriyor.

acaba bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var ise lütfen bana acil yardım edin.

S.A.
tam hata yerini hatırlamıyorum ama sorun yeni makinenin yuksek hızda olmasından kaynaklanıyor... bir arkadaş debug etmişti. eger duruyor ise anette tam çozumu var. en iyi yol ise 3.20 yukleyin mis gibi