Paradox içindeki veriler bozuldu
Paradox içindeki veriler bozuldu
Paradox içerisinde bazı veriler bozulmuş durumda
bu verileri düzeltme imkanı varmı?
bu verileri düzeltme imkanı varmı?
http://info.borland.com/devsupport/bde/utilities.html adresinden gerekli toollara ulaşabilirsin.
bu arada yedek almayı kesinlikle unutma... ve mümkünse paradoxtan vazgeç.
bu arada yedek almayı kesinlikle unutma... ve mümkünse paradoxtan vazgeç.

hocam zaten uzun zamandır paradox kullanmıyorum. Bir veri aktarma problemim var
Ondan dolayı paradoxla muhatap oldum. FB ve Oracle kullanıyorum şu an
Bir de eğer yardımcı olabilirseniz dos tabanlı bir prgramdan veri almam gerekiyor ama bir türlü beceremedim. Program bayağı eski. Text olarak açmaya kalktım ama garip karakterler veriyor. Yardımcı olabilirseniz size dosyaları göndereyim.
ilginize
teşekkürler...
Ondan dolayı paradoxla muhatap oldum. FB ve Oracle kullanıyorum şu an
Bir de eğer yardımcı olabilirseniz dos tabanlı bir prgramdan veri almam gerekiyor ama bir türlü beceremedim. Program bayağı eski. Text olarak açmaya kalktım ama garip karakterler veriyor. Yardımcı olabilirseniz size dosyaları göndereyim.
ilginize
teşekkürler...
ilginize teşekkürler ama sorunu çözmedi. Benim index veya dosya açılmama gibi sorunum yok zaten. Table ı açıyor fakat içindeki ad soyad bölümlerinde garip karakterler görünüyor. Fakat tarih alanı gayet normal görünüyor. anladığım kadarıyla sadece string alanlar da bozulma var. Ya da şifrelenmiş diye düşünüyorum. Şifreleme gibi bir şey söz konusu olabilirmi?
Teşekkürler..
Teşekkürler..
Sonuçta biz de emek harcıyoruz. O yüzden emeğe saygımız var. Bugüne kadar hiç kimseniz izinsiz bir çöpünü bile almadım hocam. Merak etmeyin bu bir kurumun üye bilgileri. Sadece eski programdan yeni yaptığımız programa aktarmamız lazım. Çünkü eski programcıya ulaşılamıyor. Muhtemelen iş değiştirmiş. Bu verileri benim aktarmam gerekiyor. Çok uğraştım ama kayıtları doğru düzgün okutamıyorum.
-
- Üye
Dil sürücüsü sorunu olabilir. BDE içerisinde Paradox için dil sürücüsü tanımlamak gerekli. Hatta eski versiyonsa, BDE'de alias tanımlarken, eski sürüm olarak tanımlayabilirsiniz. Muhtemelen ondandır diye düşünüyorum.eren2000 yazdı:Sonuçta biz de emek harcıyoruz. O yüzden emeğe saygımız var. Bugüne kadar hiç kimseniz izinsiz bir çöpünü bile almadım hocam. Merak etmeyin bu bir kurumun üye bilgileri. Sadece eski programdan yeni yaptığımız programa aktarmamız lazım. Çünkü eski programcıya ulaşılamıyor. Muhtemelen iş değiştirmiş. Bu verileri benim aktarmam gerekiyor. Çok uğraştım ama kayıtları doğru düzgün okutamıyorum.
Saygılar ve Başarılar