Delphinin Exe Yapilmasi

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
PeeRLeeSS
Üye

Delphinin Exe Yapilmasi

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

arkadaslar delphinin exe yapilmasi aslinda basit 1-2 defa çalıştırınca kendi kendine yanına exe'sini atıyor..
Ama bir eksik oluyor delphisiz Pc ye gidince çalışmıyor eksik dosya gösteriyor..
System32 nin içine eksik dosyaları atınca çalışıyor onuda setup programı ile system32 klasörünün içine atıyorum çalışıyor ama 670 kb lık dosya 5 mb oluyor .

benim soracam soru biz bunu bir programla veya delphini içinde olan bir menü ile exeleştiremeyizmi? 600 kb ise 2 mb olsun bari 4-5 mb içine atacamız dosyalar ben bu konuda yardım istiyorum ?
Kullanıcı avatarı
NewMember
Üye

Mesaj gönderen NewMember »

Delphi IDE sinde Project-Options menüsünden Packages tabında
Build with runtime packages deki Check işaretini kaldır.Gereken her dosya exenin içine atılır.Exe başka bir dosyaya ihtiyaç duymaz.

Ancak delphiyle alakası olmayan kendin kullandığın txt, bmp yada .??? dosyalarını exeya dahil etmekten bahsediyorsan
:ara exeye dosya gömme :ara
PeeRLeeSS
Üye

tam aradığım msn de delphi olmayan bir makinalı arkadas geldiğinde ona verecem çalışırsa çok teşekkür ederim yinede teşekkür ederim.Oradaki kaldırdıklarıma baktım system32 ye attığım dosyalarla aynı sağol..
PeeRLeeSS
Üye

ama Proje hayatta son bulmadan onları kaldırmayın nedeni ben bir hata buldum güncellim dedim açtığımda butonlar başta olmak üzere form hariç tüm eklediklerim birdaha çıkmadı :D biraz deme yapayım belki nasıl çıktığını bula bilirim bulursam burada paylaşırım..
PeeRLeeSS
Üye

arkadaşlar çözemedim birdaha gelmiyorlar ama yeni bir projeye başlayacaksınız geri açın oraları son halini çıkarmadan bu işlemi gerçekleştirmeden bir kopyasını alın işe yarıyor gerçekten ama projeniz sonlanmadan veya bir yedeğini almadan kesinlikle yapmayın benim tecrübelerim doğrultusunda geri getiremedim eğer admin veya modaratör arkadaşlar bir bakarlarsa belki sorun çözülür...