arkadaslar delphinin exe yapilmasi aslinda basit 1-2 defa çalıştırınca kendi kendine yanına exe'sini atıyor..
Ama bir eksik oluyor delphisiz Pc ye gidince çalışmıyor eksik dosya gösteriyor..
System32 nin içine eksik dosyaları atınca çalışıyor onuda setup programı ile system32 klasörünün içine atıyorum çalışıyor ama 670 kb lık dosya 5 mb oluyor .
benim soracam soru biz bunu bir programla veya delphini içinde olan bir menü ile exeleştiremeyizmi? 600 kb ise 2 mb olsun bari 4-5 mb içine atacamız dosyalar ben bu konuda yardım istiyorum ?
Delphinin Exe Yapilmasi
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Delphi IDE sinde Project-Options menüsünden Packages tabında
Build with runtime packages deki Check işaretini kaldır.Gereken her dosya exenin içine atılır.Exe başka bir dosyaya ihtiyaç duymaz.
Ancak delphiyle alakası olmayan kendin kullandığın txt, bmp yada .??? dosyalarını exeya dahil etmekten bahsediyorsan
exeye dosya gömme 
Build with runtime packages deki Check işaretini kaldır.Gereken her dosya exenin içine atılır.Exe başka bir dosyaya ihtiyaç duymaz.
Ancak delphiyle alakası olmayan kendin kullandığın txt, bmp yada .??? dosyalarını exeya dahil etmekten bahsediyorsan

arkadaşlar çözemedim birdaha gelmiyorlar ama yeni bir projeye başlayacaksınız geri açın oraları son halini çıkarmadan bu işlemi gerçekleştirmeden bir kopyasını alın işe yarıyor gerçekten ama projeniz sonlanmadan veya bir yedeğini almadan kesinlikle yapmayın benim tecrübelerim doğrultusunda geri getiremedim eğer admin veya modaratör arkadaşlar bir bakarlarsa belki sorun çözülür...