Onu bilgisayarı kullanırken kontrol edebiliyor musunuz?

Bu bir bilgisayar kullanıcısını kontrol programıdır.
Onu yönetebilecek, yasaklayabilecek ve hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. Siz izin vermediğiniz sürece hiç bir kötü içerikli web sayfasına giremeyecek. İzin vermediğiniz sürece ne Interneti ne de bilgisayarı kullanabilecektir. Evlatlarımızın güvenle bilgisayar kullanımı için tasarlanmıştır.

JustFilter nedir?
Bu bir kontrol programıdır. Bilgisayar kullanıcılarının gezdiği İnternet WEB sitelerinin içeriğini kontrol eder. Kötü içerikli sitelere geçit vermez. Başlangıçta 900.000 adet kayıtlı WEB adresi ve 8.000 adet kelimelik bir arşiv ile tüm web sitelerini kontrol edebilmektedir. Kendini günceleyebilen yapısı sayesinde KARA LİSTE ve kelime haznesini devamlı geliştirmektedir. Böylelikle daha güvenli bir internet ortamı sunmaktadır.
Hepsi bu kadar mı?
Elbette HAYIR, İnternet filitrelemesinin yanında, bilgisayar kullanım kısıtlaması ve İnterneti kullanım kısıtlması özelliği vardır. Ama biz bununla da yetinmedik, ayrıca bilgisayarı kullanan çocuğunuzu izleyebilmeniz için ekran görüntülerini kaydediyoruz. Tüm bu özellikleri istediğiniz zaman aktif hale getirmek sizin elinizdedir. Artık siz istemedikten sonra asla..
Daha?
Dahası da var. Windows işletim sisteminin daha güvenli kullanılması için güvenlik kısıtlamaları ve program çalıştırma kısıtlaması da var.
Hazır mısınız?
JustFilter ürününü keşfetmeye, denemeye hazır mısınız? Hemen şimdi tıklayın ve JustFilter deneyimini yaşayın.
Bu ürünün testçilerinden olmak ve bu konuda bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim. Neler yapılabileceği konusunda bana özel mesaj atarak bilgi isteyebilrisiniz.
12.6.2006 : Güncelleme...
---------------------------------------------------------
Merhabalar
Önceden söylediğim gibi Deneme sürümü için Kara Listeyi vermiyordum, şu andan itibaren KARA LİSTE güncellemeleri açık.
14 yamadan oluşan güncelleme pakatleri, size, yaklaşık 800.000 adetlik bir URL listesi ulaştıracaktır.
Tek seferde böyle büyük bir listeyi almanız ve yerel veritabanına işlenmesi (azami) 1 gününüzü alabilir. Tabiki bu sadece internetten denemek için indiren arkaşadaşlar için böyle. Orjinal kutulu olarak satın alındığında herşeyi CD içinde vereceğim.
Şimdilik 800.000 adetlik olan Kara Listemiz ilerleyen günlerde daha da aratacaktır, hatta web siteme bir ZURNAL linki ekleyerek sizler de kötü siteleri kategorisine göre ekleyebileceksiniz.
Dediğim gibi bu toplu bir güncelleme olduğu için hem uzun sürecek hem de PC'nizin yapısına göre performans düşüşlerine geçici olarak neden olabilecektir.
Şu an VMWare ile güncelleme yapılıyor, işlemcim Amd 2000 ve 128 ram verdim sanal pc'ye ve CPU %4-%15 arasında gelip gidiyor, ağırlıklı ortalama olarak CPU %8 civarında sabit bir gideri var. Ancak güncellemeyi CPU IDLE (boşta) modda yaptığımdan başka bir iş yaptığnızda sizi engellemeyecektir.
Hayırlı uğurlu olsun.
Notlar:
1. Yamalar indirildiğinde ve yerel veritabanına kaydı tamamlandığında mesajlar alacaksınız.
2. Güncelleme işlemi JustFilter'in bir sonraki açılışından sonra başlayacaktır.
3. JustFilter uygulamanız açık ise geçici olarak kapatın ve tekrar çalıştırın.
Saygılarımla
---------------------------------------------------------