Arkadaşlar
Ben şöyle bişe yapmak istiyorum bilgisayarda açık olan sürücüleri kilitlemek ( Tekrarlıyorum kilitlemek kısıtlamak yani ulaşılamaz yapmak)
Ben bir program yazdım bu program bilgisayarda açık olan sürücülerin listesini çekiyor ve izin ver dediklerim haricinde kalanları regedit sayesinde gizliyor. sürücüler görünmüyor yani...
Siz de biliyorsunuzki gizlenen sürücülere örneğin çalıştıra c:\ yazıp c sürücüsü gizli dahi olsa erişile bilir.
Ben gizlemek yerine ne yapabilirimki erişilemesin...
Sürücü işlemleri
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Sürücü işlemleri
Ol deyince olduran Gönüllerimizi imanla dolduran
Yüce Allahın doksandokuz ismi ile.. Selamın Aleyküm
Bu arada Windows 2000 ve XP olan makinelerde kullanılacak bu program.
Bunu belirtmemin nedeni disk sürücülerini kısıtlama yaptırılabiliyor olması ama regedit üzerinden yapıla bilirmi
veya bunun için bir bileşen varmı aradım ben ama bulamadım
Bunu belirtmemin nedeni disk sürücülerini kısıtlama yaptırılabiliyor olması ama regedit üzerinden yapıla bilirmi
veya bunun için bir bileşen varmı aradım ben ama bulamadım
Ol deyince olduran Gönüllerimizi imanla dolduran
Registry de keyler var
quartedeck x setup içinde var. fresh uidede var keylerden bulabilirsin...naile yazdı:Bilgisayarda açık olan sürücülerin listesini nasıl çekiyorsunuz?
Re: Registry de keyler var
Yazdığın şey bana pek açıklayıcı gelmedi. Ben delphide yapmak istiyorum,ikut yazdı:quartedeck x setup içinde var. fresh uidede var keylerden bulabilirsin...naile yazdı:Bilgisayarda açık olan sürücülerin listesini nasıl çekiyorsunuz?
quartedeck x setup dediğin nedir?