s.a
1 aydır gprs hakkında bilgi ediniyorum bu konuda kendimi geliştireceğim Allahın izni le. gprs ve mobil programlama hakkında araştırmalar yaptım. mobil programlama konusunda c# ve c++ da ilerlemeyi düşünüyorum sanırım delphi bu konuda bana yardımcı olamayacak.
gprs konusunda delphi ile ilgilenebileceğim birşeyler warmıdır acaba?
gprs hakkında bilgi topluyorum
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- Murat DİCLE
- Kıdemli Üye
- İletişim:
selam dün borland Türkiye'nin bursada delphi 2006 semineri vardı.orada söylenen 4 ay içerisinde (en geç 6 ay) delphi 2007 nin çıkacağı ve mobil platforma yani compact frameworke tam destek verdiği.visual studio daki gibi IDE üzerinde bir mobil pc simulasyonunun olduğunu duyurdular.ben buna sevinmekten çok delphi 2006 da olmamasının nedeninin microsoftun borlanda attığı ASP2.0 kazığının olmasına üzüldüm.microsoft ASP2.0 sürümünü uzun süre beta adıyla yayınlayarak borlandın 2006 yı çıkarmasını beklemiş borlandda ASP2.0 hala beta sürüm diye delphi2006 da destek vermemiş doğal olarak.microsoftun delphi2006 çıktıktan 10 gün sonra ASP2.0'ın fixed sürümünü çıkarması ve BETA dan hiç bir farkı olmamasını borland unutmayacağım bir kazık olarak yorumluyor.