Paradox to Mysql veri aktarımı...

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Biltes
Üye

Paradox to Mysql veri aktarımı...

Mesaj gönderen Biltes »

Arkadaşlar Merhaba;

Vakti zamanında hazırladığım paradox veritabanı kullandığım bir projem var. Ama projeyi sürekli olarak geliştirdiğimiz için işlevsellik olarak boyutu bayağı bir büyüdü ve paradox veritabanın her an saçmalamasından korkuyorum. Şimdi diyeceksiniz zamanında neden iyi bir vt ile başlamadınız ama o zamanlar acemilik vardı biraz. :(

Şimdi ise vt olarak mysql kullanıyorum paradox'taki veritabanımın aynısını mysql'de hazırladım. Acaba bildiğiniz bir paradox'tan direk mysql'e bilgileri aktaran bir ara program var mı?

Eğer yoksa nasıl bir yöntem izleyerek bunları aktarabilirim. Benim ilk aklıma gelen ara bir program yazarak ondaki bilgileri oraya aktarmak. Sizin bu konuda umarım daha iyi fikirleriniz vardır. Sizlerden bu konuda fikir bekliyorum arkadaşlar. Herkese şimdiden çok tşk ediyorum.

Kolay gelsin...
Var olmaya değer her şey bilinmeye de değerdir. Çünkü bilgi varlığın bir imgesidir. Onda iyi ve kötü aynı anda bulunmaktadır...
shadowmann
Üye

Mesaj gönderen shadowmann »

Premium soft navicat direkt import edebiliyor. Yada Her mysql e odbc ayarlarını yapıp odbcden bağlanırsın. Sonra da datapump ı kullanarak verileri ve db yapısını aktarırsın. Yani tabloları da oluşturmanıza gerek yok. Daha olmazsa ems nin sitesine girin. Orda gerekli programlar var. Yada siz kendiniz küçük bir aktarma programı yazabilirsiniz. Yani o kadar çok yolu var ki.
iqprog

Mesaj gönderen iqprog »

bu işler için en güzeli access.
accesse paradoxtan veri al de al.
sonra da veri ver de mysqle ver.