Main form frame kullanımı...
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Main form frame kullanımı...
S.a. Arkadaşlar Mainformda frame kullanmak istiyorum sebebi biraz farklı...mainformda + - kayıt sil değiştir gibi yani bi frame dinamik olarak modüller çağrılıp formun datasetindeki duruma göre kayıt işlemlerin iyapması gibi bir durum bunu nasıl yapabilirim formalr dll den çağrılıyor..
Arkadaşlar...Sorumu tam anlatamadım heralde kusura bakmayın...Tekrar açıklamak istiyorum...
Exe yani main form var ve ben modül modül dll kullanıyorum. Stok mesela stok.dll ile kullanıyoruz...Şimdi Maintcontrolbarın üzerinde çeşitli tool bar butonlarının üzerine + - gibi kayıtla ilgil işlemleri yaptığım bir main controll bar var. Benim istediğim tüm kayıt sil vb. işlemleri bu baın üzerindeki butonlardan yapmak...Ama dll olduğu için bunu beceremiyorum...Heralde frame ile olacağını düşünüyorum...Dll içindeki frame in exede açılmasını istiyorum...Tam olarak istediğim bu....
Yardımcı olmanızı rica ediyorum...İyi Çalışmalar
Exe yani main form var ve ben modül modül dll kullanıyorum. Stok mesela stok.dll ile kullanıyoruz...Şimdi Maintcontrolbarın üzerinde çeşitli tool bar butonlarının üzerine + - gibi kayıtla ilgil işlemleri yaptığım bir main controll bar var. Benim istediğim tüm kayıt sil vb. işlemleri bu baın üzerindeki butonlardan yapmak...Ama dll olduğu için bunu beceremiyorum...Heralde frame ile olacağını düşünüyorum...Dll içindeki frame in exede açılmasını istiyorum...Tam olarak istediğim bu....
Yardımcı olmanızı rica ediyorum...İyi Çalışmalar