arkadaşlar delphide öğrenci takip programı proje aldım

Delphi .net ve .net ile ilgili konuları buraya yazabilirsiniz.
figen7044
Üye

arkadaşlar delphide öğrenci takip programı proje aldım

Mesaj gönderen figen7044 »

projede devamsızlık çizelgesi nasıl yapılacağını bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Kullanıcı avatarı
lazio
Moderator

Mesaj gönderen lazio »

Öncelikle Forum a hoşgeldiniz. Forum Kurallarını okuyup okumadığınızı hatırlatmama gerek yoktur sanırım muhtemelen okumuşsunuzdur :)

Konuya gelince yardımcı olabilmemiz için ise daha fazla detay vermeniz gerekiyor. Mesela bu bölüme yazdığınız için Dephi.Net ile yazdığınızı sanıyorum. Ayrıca kullandığınız veritabanı, basitçe tablo yapınız vs vs.
Devamsızlık çizelgesi alabilmek için ders e girilip girilmediğini kayıtlarda tutmanız gerekiyor mesela böyle bir yapı varmı?
DeveloperToolKit

..::|YeşilMavi|::..
figen7044
Üye

Mesaj gönderen figen7044 »

proje delphiden aldım devamsızlığı yaptım şimdi sıra notları yapmakta onu bir türlü yapamadım lise öğrenci takip programı yardımcı olursanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
MakPRO
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen MakPRO »

lazio arkadaşımız gereken açıklamayı yapmış :) ama bide ben yapayım .

burda ödev yapılmıyor . sadece sorunlara yanıt aranıyor :)

lazio yazdı:Öncelikle Forum a hoşgeldiniz. Forum Kurallarını okuyup okumadığınızı hatırlatmama gerek yoktur sanırım muhtemelen okumuşsunuzdur :)

Konuya gelince yardımcı olabilmemiz için ise daha fazla detay vermeniz gerekiyor. Mesela bu bölüme yazdığınız için Dephi.Net ile yazdığınızı sanıyorum. Ayrıca kullandığınız veritabanı, basitçe tablo yapınız vs vs.
Devamsızlık çizelgesi alabilmek için ders e girilip girilmediğini kayıtlarda tutmanız gerekiyor mesela böyle bir yapı varmı?