arkadaşlar delphide öğrenci takip programı proje aldım
arkadaşlar delphide öğrenci takip programı proje aldım
projede devamsızlık çizelgesi nasıl yapılacağını bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Öncelikle Forum a hoşgeldiniz. Forum Kurallarını okuyup okumadığınızı hatırlatmama gerek yoktur sanırım muhtemelen okumuşsunuzdur
Konuya gelince yardımcı olabilmemiz için ise daha fazla detay vermeniz gerekiyor. Mesela bu bölüme yazdığınız için Dephi.Net ile yazdığınızı sanıyorum. Ayrıca kullandığınız veritabanı, basitçe tablo yapınız vs vs.
Devamsızlık çizelgesi alabilmek için ders e girilip girilmediğini kayıtlarda tutmanız gerekiyor mesela böyle bir yapı varmı?

Konuya gelince yardımcı olabilmemiz için ise daha fazla detay vermeniz gerekiyor. Mesela bu bölüme yazdığınız için Dephi.Net ile yazdığınızı sanıyorum. Ayrıca kullandığınız veritabanı, basitçe tablo yapınız vs vs.
Devamsızlık çizelgesi alabilmek için ders e girilip girilmediğini kayıtlarda tutmanız gerekiyor mesela böyle bir yapı varmı?
lazio arkadaşımız gereken açıklamayı yapmış
ama bide ben yapayım .
burda ödev yapılmıyor . sadece sorunlara yanıt aranıyor

burda ödev yapılmıyor . sadece sorunlara yanıt aranıyor

lazio yazdı:Öncelikle Forum a hoşgeldiniz. Forum Kurallarını okuyup okumadığınızı hatırlatmama gerek yoktur sanırım muhtemelen okumuşsunuzdur![]()