Windows XP Görünümlü TEdit PasswordChar

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
webaytek
Üye

Windows XP Görünümlü TEdit PasswordChar

Mesaj gönderen webaytek »

Kendi Kendime bişeyler deniyorum da windows xp görünümlü açılış şifre ekranındaki şifre kutusundaki PasswordChar 149 muş bunu Karakter Eşlem programından buldum sonra da deneyerek kesinleştirmiş oldum. Tamam buraya kadar herşey güzel de... Font'u hangi Size'da hangi CharSet le hangi Style da denediysem de Windows Açılış Şifre Ekranındaki şifre kutusu gibi birebir görüntü elde edemedim. Ya karakterler arası boşluk fazla geliyo ya da yükseklik bir türlü istediğim gibi tam ortada kalmıyo. Delphi5 için bu tip bi denemesi olan varsa yardım istiyorum - Kolay Gelsin.

Kod: Tümünü seç

edit1.PasswordChar:='#149';
ikut

Re: Windows XP Görünümlü TEdit PasswordChar

Mesaj gönderen ikut »

webaytek yazdı:Kendi Kendime bişeyler deniyorum da windows xp görünümlü açılış şifre ekranındaki şifre kutusundaki PasswordChar 149 muş bunu Karakter Eşlem programından buldum sonra da deneyerek kesinleştirmiş oldum. Tamam buraya kadar herşey güzel de... Font'u hangi Size'da hangi CharSet le hangi Style da denediysem de Windows Açılış Şifre Ekranındaki şifre kutusu gibi birebir görüntü elde edemedim. Ya karakterler arası boşluk fazla geliyo ya da yükseklik bir türlü istediğim gibi tam ortada kalmıyo. Delphi5 için bu tip bi denemesi olan varsa yardım istiyorum - Kolay Gelsin.

Kod: Tümünü seç

edit1.PasswordChar:='#149';
Merhaba

Bu kadar önemlimi bu konu; yani ha yıldız olmuş ha başkası ;

Saygılar
Kullanıcı avatarı
webaytek
Üye

Mesaj gönderen webaytek »

Önemli olmasaydı konu başlığı açmazdım :wink:
Yardım lazım - soru diil :wink:
Kullanıcı avatarı
y.kulac
Üye

Mesaj gönderen y.kulac »

merhaba.
ben şöyle yapıyorum.

edit1.PasswordChar:='o'; //yani küçük o

daha sonra Edit1 in fontunu arial black yapıyorum. şifre yazlınca yazdığım küçük o arial black fontunda içi dolu görünüyor. bayada hoş oldu.

iyi çalışmalar.