Kendi Kendime bişeyler deniyorum da windows xp görünümlü açılış şifre ekranındaki şifre kutusundaki PasswordChar 149 muş bunu Karakter Eşlem programından buldum sonra da deneyerek kesinleştirmiş oldum. Tamam buraya kadar herşey güzel de... Font'u hangi Size'da hangi CharSet le hangi Style da denediysem de Windows Açılış Şifre Ekranındaki şifre kutusu gibi birebir görüntü elde edemedim. Ya karakterler arası boşluk fazla geliyo ya da yükseklik bir türlü istediğim gibi tam ortada kalmıyo. Delphi5 için bu tip bi denemesi olan varsa yardım istiyorum - Kolay Gelsin.
webaytek yazdı:Kendi Kendime bişeyler deniyorum da windows xp görünümlü açılış şifre ekranındaki şifre kutusundaki PasswordChar 149 muş bunu Karakter Eşlem programından buldum sonra da deneyerek kesinleştirmiş oldum. Tamam buraya kadar herşey güzel de... Font'u hangi Size'da hangi CharSet le hangi Style da denediysem de Windows Açılış Şifre Ekranındaki şifre kutusu gibi birebir görüntü elde edemedim. Ya karakterler arası boşluk fazla geliyo ya da yükseklik bir türlü istediğim gibi tam ortada kalmıyo. Delphi5 için bu tip bi denemesi olan varsa yardım istiyorum - Kolay Gelsin.