S.a. Arkadaşlar çok can sıkıcı bir problemim var...
1 adet exe application ve diğer formların vs. ler dll de tutuluyor...
exe yi açtık...dinamik olarak dll den ana formu çağırdım...ana form açılırken datamodule create edildi... ana form kapanırken datamodule free ettim
Tekrar aynı ana formu aynı dll den çağırdım...ana formu kapadım exe yi kapattığım zaman aşağıdaki hatayı alıyorum...Exede sadece application.terminate var on closeunda...
Project c:\Net\net.exe raised too many consecutive exceptions:'access violation at 0x01e53b86 : read of address 0x0227c5b8'.
yok öyle değil ramazan abi...Mdi ana formum var fakat ben dll içindede mdi ana form kullanıyorum...ve bu formun içinde açıyorum di childları yani her dll içinde bir tane mdi main ana formum var...
Ramazan değil Recep
ShowMesaj larla nerede bu hatayı verdiğini tespit edebilirsin. Hata mesajı genelde olmayan bir nesneye ulaşılmaya çalışıldığında çıkar. Belki Free leme yi uygun yerde yapmıyorsundur
Recep abi çok özür dilerim isminizi yanlış telafuz ettiğim için...Kusura bakmayın...Problemi buldum main formda kullandığım 3. parti bi bileşenen dolayı bu hata oluşuyormuş...Sağlıcakla...