s.a
kolay gelsin arkadaslar.
ilk olarak şunu belirteyim forumda aradım tatmin edici daha dogrusu anlayacagım cevaplar bulamadım.
nihayetinde bir projeyi bitirdim. şimdi şu iki problem onume çıktı.
1. guvenlik ( kopyalama )
2. installer
projede kullandığım sql2000 databaseleri var.
installerın yapöasını istediğim şey ise
ilk olarak
sqlserver 2000 varmı diye baksın
varsa
benım db leri kaydetsin
yoksa kursun vs.
bunları nasıl yapabilirim?
installer ve guvenlik
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Re: installer ve guvenlik
Kendi setup ını kendin yaz desem daha uygun olacakozsal yazdı:s.a
kolay gelsin arkadaslar.
ilk olarak şunu belirteyim forumda aradım tatmin edici daha dogrusu anlayacagım cevaplar bulamadım.
nihayetinde bir projeyi bitirdim. şimdi şu iki problem onume çıktı.
1. guvenlik ( kopyalama )
2. installer
projede kullandığım sql2000 databaseleri var.
installerın yapöasını istediğim şey ise
ilk olarak
sqlserver 2000 varmı diye baksın
varsa
benım db leri kaydetsin
yoksa kursun vs.
bunları nasıl yapabilirim?
Merhaba;
1. Sorun; programının kopyalanma soruna gelince sitede bu konu çok kez konuşuldu. Burada ki kaynakları kendine fikir edinip kendin bir şifreleme algoritması hazırlayabilirsin. Takıldığın yerde yine yardım ederiz.
2. Sorun; install olayı çeşitli install programları var, wise, innostup, install shield express gibi bunlardan birini kullanarak kurulum yapabilirsin. sql server kurulumu değil mi sorusuna gelince setup'u oluştururken bunu da seçip install programında odbc bölümünden yapabilirsin...
Sitede daha derin inceleme yaparsanız kaynak bol...
Kolay gelsin...
1. Sorun; programının kopyalanma soruna gelince sitede bu konu çok kez konuşuldu. Burada ki kaynakları kendine fikir edinip kendin bir şifreleme algoritması hazırlayabilirsin. Takıldığın yerde yine yardım ederiz.
2. Sorun; install olayı çeşitli install programları var, wise, innostup, install shield express gibi bunlardan birini kullanarak kurulum yapabilirsin. sql server kurulumu değil mi sorusuna gelince setup'u oluştururken bunu da seçip install programında odbc bölümünden yapabilirsin...
Sitede daha derin inceleme yaparsanız kaynak bol...
Kolay gelsin...
Var olmaya değer her şey bilinmeye de değerdir. Çünkü bilgi varlığın bir imgesidir. Onda iyi ve kötü aynı anda bulunmaktadır...
ilk olarak ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
acemi oldugumu belirtmiştim. bu yuzden kusurumu mağdur görün.
evet formu arattım . bu algorıtmalardan dongle falandan bahsedılmıs. ama benım bu hususta hiç bir fikrim yok
şifreleme alogrıtmasını nasıl yapacagımı ve nerede nasıl kullanmam gerektıgı konusunda hıc bır bılgım yok bana bu hususta bıraz bılgı verır mısınız. tekrar teşekkür ederim.
acemi oldugumu belirtmiştim. bu yuzden kusurumu mağdur görün.
evet formu arattım . bu algorıtmalardan dongle falandan bahsedılmıs. ama benım bu hususta hiç bir fikrim yok
şifreleme alogrıtmasını nasıl yapacagımı ve nerede nasıl kullanmam gerektıgı konusunda hıc bır bılgım yok bana bu hususta bıraz bılgı verır mısınız. tekrar teşekkür ederim.