excelde değişiklik
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
excelde değişiklik
iyi günler arkadaşlar. benim sorunum exceldeki verileri kendi formum içinde göstermek. ancak bunu veritabanı olmadan yapmak istiyorum. çünkü veritabanıyla aram pek iyi değil. benim istediğim formum içinde başlıkları falan olmadan sadece hücreler görünecek şekilde formum içinde gösterebilmek. ve bu hücrelerden sadece tek bir hücre değişecek. diğerleri sbt. tam anlatmaya çalışıyım. elimde excelde bir tablo şablonu var. ve şablonun sadece tek hücresi değişecek. diğerleri aynı kalacak. tabloyu tektek tasalayıp formu benzeteyim dedim hücre sayısı çok. ve bu şablon türünden 22 tane var.umarım anlatabilmişimdir.yardımlarınız işçin şimdiden teşekkürler. anlaşılmaz ise resimde eklemeye çalışırım.
Re: excelde değişiklik
Kızmayın ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Bilmiyorsanız başlamak en iyisi. kafayı gözü yara yara yaparsınız.serkan887 yazdı:iyi günler arkadaşlar. benim sorunum exceldeki verileri kendi formum içinde göstermek. ancak bunu veritabanı olmadan yapmak istiyorum. çünkü veritabanıyla aram pek iyi değil. benim istediğim formum içinde başlıkları falan olmadan sadece hücreler görünecek şekilde formum içinde gösterebilmek. ve bu hücrelerden sadece tek bir hücre değişecek. diğerleri sbt. tam anlatmaya çalışıyım. elimde excelde bir tablo şablonu var. ve şablonun sadece tek hücresi değişecek. diğerleri aynı kalacak. tabloyu tektek tasalayıp formu benzeteyim dedim hücre sayısı çok. ve bu şablon türünden 22 tane var.umarım anlatabilmişimdir.yardımlarınız işçin şimdiden teşekkürler. anlaşılmaz ise resimde eklemeye çalışırım.
yok illede excelle yapacam diyorsanız anahtar kelimeniz OLE AUTOMATION.