eMerkez - Eğitim Merkezleri Otomasyonu (Shareware)

Paket programlarınızın tanıtımını bu forumda yapabilirsiniz. Bu foruma soru sormayın!
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

eMerkez - Eğitim Merkezleri Otomasyonu (Shareware)

Mesaj gönderen mrmarman »

Resim

eMerkez
Eğitim Merkezleri Otomasyonu

:idea: Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerine yönelik, Öğrenci / Personel ve Aylık Ders Planı Takip programıdır. Tüm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, eMerkez projesi kapsamı alanındadır.

:idea: Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin (İşitme-Konuşma, Zihinsel, Görsel vb.) Öğrencileri, Personeli ve Aylık Ders Planı takibini kolaylaştırmak için üretilmiştir.

:idea: Ankara'da "Özel İlkemiz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi" tarafından beta testleri yapılmaktadır. Aktif olarak çalışmaktadır.

:idea: Özel Eğitim Merkezleri faaliyetlerinin modellenmiş halidir. Bir Eğitim Merkezinde işlemler nasıl yürüyorsa aynı model eMerkez'e aktarılmıştır.

:idea: Öğrencilere ait Aylık Ders Planı hazırlama işlemlerini kolaylaştıran, hatalı uygulamaları engelleyen akıllı bir yapısı vardır. - Milli Eğitim Bakanlığına bağlı merkezlerin A-BEP (Aylık Bireyselleşmiş Eğitim Planı), Meslek Elemanı Aylık Çalışma Çizelgesi, Fatura İcmal ve Ödeme Emri gibi evrak niteliğindeki belgelerin basımı yapılabilmektedir.

:idea: Öğrenci Sağlık Raporu ve RAM (Rehberlik Araştırma Merkezi) Raporu takibi yapılabilir, her öğrenci için sonsuz sayıda ebeveyn kaydı imkanı ile kayıt zenginliği sağlanır.

:idea: İki aşamalı T.C.Kimlik kontrolü vardır. İlk aşamada internete bağlantı ihtiyacı yoktur. Numara bütünlüğü aritmetiksel teste tabi tutularak doğruluğu/tutarlılığı kontrol edilir. Dilenirse ikinci aşamada da doğru kişiye ait olup olmadığının teyidi için internet aracılığıyla WebServisleri kullanılarak sorgulama yapılıp isim, soyad, doğum tarihi alınır.

:idea: Programda öğrenci kısıtlaması yoktur. Tek ve uygun fiyat politikası güdülecektir.

:idea: Merkezlerle diyalog sürmekte ve Beta testlerinin sonuna gelinmektedir.

Resmi Web Sitesi : http://www.emerkez.info

:idea: Ekran görüntüleri, kurulum ve ilk kullanım kılavuzları ile PowerPoint sunumu halindeki yapısal özellikler tanıtımı sitedeki butonlarla erişilebilir.

:idea: Örnek veritabanı kurulum paketinde mevcuttur.
En son mrmarman tarafından 10 Eki 2008 01:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 6 kere düzenlendi.
Resim
Resim ....Resim
Kullanıcı avatarı
rsimsek
Admin

Mesaj gönderen rsimsek »

Hocam ekran görüntülerinden anladığım kadarıyla orjinal bir program olmuş. Eline sağlık, başarılarının devamını dilerim. Umarım ihtiyacı olanlar da yararlanır, siz de emeğinizin karşılığını alırsınız.
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!
Kullanıcı avatarı
mrmarman
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mrmarman »

- İyi dileklerin için teşekkürler hocam.

- Bu proje Milli Eğitim Bakanlığının mevzuatına göre düzenlenmiş. Bu nedenle merkezlerin / okulların varsa uygulama hatalarını da bertaraf ediyor, izin vermiyor.

- Çalışmalarınızda başarılar dilerim. :o
Resim
Resim ....Resim