musti yazdı:
Musti,
neden eğreti olsun? zeoslib kullanan bir sürü ciddi proje var.
Zeoslib kullalım dye baktım siteye ama FB 2.0 ve BD2006 desteğini göremedim. 6.5.1 diye bir versiyon var oda alpha yazıyordu.
Bahsetmek istediğim bu abi bsd 2006 'da IBC var ama FB icin değil zeoslib var ama bsd2006 icin değil bu bir sorun teşkil etmezmi.
Yada mantık sumudur bekleyecez bekleyecez sonra cıkacak ve kullanacaz bu cok buyuk bir zaman kaybı olmamı ? Bizi aydınlatırmısınız lütfen.
napalım musti bizim sektör böyle.. aynı izmirin kızları gibi, güzel, eğlenceli ama güvenilmez, napacağı belli olmaz vs.
zeoslibin sourcu açık yeni delphi versiyonlarda compile etmene engel bişey çıkacağını sanmam. FB 2.0 desteği yok diyemeyiz, 1.5.x destekleyen komponentler 2.0 ile de çalışacaktır. kompenentin yaptığı iş fbclient.dll ile konuşmak ve değişen pek bişey yok o açıdan.
eksik fonsiyonlar da kısa zamanda giderilir. senin projeni aksatacak bir eksiklik çıkmaz.
bana kalırsa, FIBplus Fastreport gibi komponentleri er geç almak zorunda kalacaksın zaten, ciddi ve hızlı iş yapmak, destek almak, güncel kalmak istiyorsan.