Çok teşekkür ederim. Kolay gelsin...
@Gold_Lady demişkiProgramınızı biraz inceledim. Öncelikle bölgesel ayarları kullanıcıya ayarlatmak pek doğru değil kendiniz programın açılışında ayarlatsanız çok daha güzel olacakdır.
bununda doğru olduğunu sanmıyorum. ben ondalık haneyi varsayılan virgül kullanıyorum. başka proğramlar burayı değiştirdiğinde sorun çıkacaktır. ve başıma geldi. bir program adını hatırlamıyorum. sürekli bu ayarları değiştiriyordu. sonunda sinirlendim ve sildim pro yu. yani auarların varsayılan üzerinden yapılması kanaatindeyim.bölgesel ayarları değiştirince diğer programlar bundan etkilenir sanıyordum.
Bu konudaki düşünceleriniz yanlış çünkü programın başlangıcında yapmış olduğunuz değişiklikler sadece o programı etkileyecektir. Bölgesel ayarları kalıcı olarak değiştirmez. Programınız o an çalışıyor dahi olsa diğer programları etkilemez..kadirkurtoglu yazdı: bununda doğru olduğunu sanmıyorum. ben ondalık haneyi varsayılan virgül kullanıyorum. başka proğramlar burayı değiştirdiğinde sorun çıkacaktır. ve başıma geldi. bir program adını hatırlamıyorum. sürekli bu ayarları değiştiriyordu. sonunda sinirlendim ve sildim pro yu. yani auarların varsayılan üzerinden yapılması kanaatindeyim.
Kod: Tümünü seç
THOUSANDSEPARATOR := '.';
DecimalSeparator := ',';