api olacağı gibi win98'in bir hatası da olabilir. windowsu update edip denemek lazım.kadirkurtoglu yazdı:hocam yukarıdaki olay api dir malesef.
RTL70.BPL dosyasıyla ilgili
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- huseyinert
- Üye
- huseyinert
- Üye
-
- Kıdemli Üye
Tekrardan merhaba.
"ShellExecute", Win98'de sorunsuz çalışması gerek, zira daha önce kullanmıştık..Break Point koyduğunuzda hangi satırda (komutta) kırıldığını tespit ettiniz mi tam olarak?Bunu tam olarak tespit etmeden varsayımla hareket etmek zamanınızın boşa gitmesi demek
İlk Create edilen formunuzun "OnCreate" ve "OnActivate" yordamlarında ilk satıra break pointi koyun ve çalıştırın.Zaten derlendikten sonra direkt bu satıra gidecektir.Bundan sonra F8 tuşu ile adım adım satırları çalıştırın.Kırıldığı yeri bu şekilde tespit etmeniz gerekli.
Saygılarımla.
"ShellExecute", Win98'de sorunsuz çalışması gerek, zira daha önce kullanmıştık..Break Point koyduğunuzda hangi satırda (komutta) kırıldığını tespit ettiniz mi tam olarak?Bunu tam olarak tespit etmeden varsayımla hareket etmek zamanınızın boşa gitmesi demek

İlk Create edilen formunuzun "OnCreate" ve "OnActivate" yordamlarında ilk satıra break pointi koyun ve çalıştırın.Zaten derlendikten sonra direkt bu satıra gidecektir.Bundan sonra F8 tuşu ile adım adım satırları çalıştırın.Kırıldığı yeri bu şekilde tespit etmeniz gerekli.
Saygılarımla.
- huseyinert
- Üye
-
- Kıdemli Üye
- huseyinert
- Üye
-
- Kıdemli Üye
- huseyinert
- Üye
http://www.mzmanager.com/index.php?name ... opic&t=994"A call to an OS function failed"
....
if I recall right you have windows 98, and I think you need to upgrade it to windows XP to get it to work.
If that's not possible, you might try to re-install Internet Explorer and to select the full installation.
I'm uploading version 2.1c in a few minutes and you can try to see if that fixes something.
Now when i downloaded the patch 2,1c it works fine!
- huseyinert
- Üye
- huseyinert
- Üye