Delphi programını başka bilgisayarda çalıştırma...
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Delphi programını başka bilgisayarda çalıştırma...
arkadaşlar delphi yapılmış veri tabanı dosyaları server bilgisayarda olan bir program var bu program kendisi bir cliert bilgisayarda bulunmakta...ben bu programı başka bir bilgisayarda nasıl çalışırabilirim...(programın diğer bilgisayara taşınmasının sebebi herhangi bir arıza sebebiyle çökmesinden kaynaklanacak sorunlar yaşamamak için...)
bilgi herşeye değer...
programın kurulumu yok program client bilgisayarda bulunmakta...
veri tabanı olarak oracle kullanılmış...
bileşen olarak
ADOTable, Datasource, Table, Query, ADOConnect var...
bunlarda dikkat etmem gereken tanımlamalar nelerdir...diğer bilgisayara taşıdığımda veri tabanı yollarında ne gibi değişiklikler yapmam gerekir hiç bilmiyorum....yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim...(ayrıca bu kadar hızlı cevap verilmesi beni ziyadesiyle memnun etti...)
msnden görüşebilirsek daha yararlı olacak benim için...
maviates81@hotmail.com
veri tabanı olarak oracle kullanılmış...
bileşen olarak
ADOTable, Datasource, Table, Query, ADOConnect var...
bunlarda dikkat etmem gereken tanımlamalar nelerdir...diğer bilgisayara taşıdığımda veri tabanı yollarında ne gibi değişiklikler yapmam gerekir hiç bilmiyorum....yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim...(ayrıca bu kadar hızlı cevap verilmesi beni ziyadesiyle memnun etti...)
msnden görüşebilirsek daha yararlı olacak benim için...
maviates81@hotmail.com
bilgi herşeye değer...
arkdaşlar şu mevzuyu güzelce izah edecek yok mu?
ben daha yeni başladım delphi çalışmaya...ona göre anlatırsanız çok sevinirim...
program dediğim gibi diğer makinada çalışıyor...
sadece bileşenlerde mi ayar değişikliği yapıcam yoksa makinemde de değişiklik yapmak zorundamıyım? Yeni kurmam gereken şeyler var mı?
ben daha yeni başladım delphi çalışmaya...ona göre anlatırsanız çok sevinirim...
program dediğim gibi diğer makinada çalışıyor...
sadece bileşenlerde mi ayar değişikliği yapıcam yoksa makinemde de değişiklik yapmak zorundamıyım? Yeni kurmam gereken şeyler var mı?
bilgi herşeye değer...